Nu solliciteren

Ambitieuze Marketing Stagiair(e) Gezocht In Amsterdam!

Functie Marketeer In Opleiding (stagiair is zo ouderwets toch?)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 180 - 300
Salaris opmerking Een stagevergoeding van €300,- per maand op basis van full-time (40 uur).
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een 'stagiair' haalt de hele dag koffie en voert opgedragen taken uit. Dat ben jij niet. Je bent een 'marketeer in opleiding' die onderdeel is van het team.

Je wilt verantwoordelijkheid pakken over eigen projecten. Hebt affiniteit met sport, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. En wilt meer leren over de marketingwereld. Klinkt dit als jou? Dan zit je goed.

Wie zijn we?

Wij zijn dit bedrijf. We houden van presteren op een gezonde manier. \ We geloven dat hoe meer je groeit als mens, hoe meer je kunt bijdragen aan de wereld en jij daardoor een gelukkiger leven leidt.

Daarom zijn we dagelijks bezig met prestatiepsychologie. We worden er gelukkig van om alles uit het leven te halen en brengen onze kennis over aan mensen die dat ook hebben.

Dit geven we door in trainingen, coaching, teambuilding en workshops. Zowel online als offline. Voor bedrijven, individuen en maatschappelijk projecten.

Meer over ons is te lezen op de website, Instagram of LinkedIn!

Werkzaamheden

In het algeheel ga je onze online platformen beheren en optimaliseren (Instagram, LinkedIn, website en podcast). We nemen je mee in copywriting, SEO (Search Engine Optimalisation), SEA (Search Engine Advertising) en mailcampagnes. Daarnaast we bezig met een nieuwsbrief. Hier kan jij een belangrijke rol in gaan spelen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het inspireren van anderen via onze marketingkanalen. Je gaat aan de slag met het bedenken en maken van content, berichten en filmpjes.

Je krijgt veel vrijheid om eigen ideeën te testen en over te sparren in een nauw team. Nieuwe ideeën stimuleren we juist en we zijn er om je te helpen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zien school, werk en stages als een onderdeel van het leven. Wel een onderdeel dat jouw leven leuker hoort te maken. Daarom is het belangrijkste dat jij je gaat ontwikkelen in iets waar jij blij van wordt. Persoonlijk, fysiek, financieel, spiritueel of emotioneel. Bij ons ga je groeien. Leren wat jou motiveert, hoe je naar jouw doelen toe kunt werken en jouw touwtjes in handen neemt.

Interesse?

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur dan jouw cv en motivatie naar max@mindthebody.life of bel direct naar 0648702797! Wellicht nodigen wij je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek.

Mind the Body

Mind the Body is een trainingsbureau in Amsterdam.

We maken de connectie tussen optimaal presteren en gezondheid. Optimaal presteren mag namelijk niet ten koste gaan van gezondheid en geluk. Er moet een balans zijn en deze balans streven we altijd na.

Door middel van onze diensten proberen we werkend Nederland te inspireren om op deze gezonde manier te presteren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022