Nu solliciteren

Leerzame HBO Stage bij dit bedrijf! Op verschillende locaties door heel Nederland beschikbaar!

Functie Commercieel/ consultant stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zwolle
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar de leukste stageplek van Nederland?

Werkzaamheden

We kunnen dit deel van de vacature gebruiken om je te bekogelen met argumenten waarom je stage wil lopen bij ons. Maar wie kan dit beter vertellen dan een oud stagiair van dit bedrijf? Die weet immers waar hij het over heeft!

"Mijn stage bij dit bedrijf betekende voor mij geen dag met tegenzin naar kantoor gaan. Dit bedrijf is als organisatie één grote familie. Een soort warm bad van gezelligheid, positiviteit en humor waarin je meteen wordt opgenomen. Mi ASA es su ASA. Dat is wel een beetje de mentaliteit. Hier op de vestiging krijg je alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied waar jij warm van wordt. Hier snappen ze dat hiërarchie in een organisatie ouderwets is en dat je als stagiair net zo veel waarde toevoegt aan de organisatie als iedere andere medewerker.

Met een hecht team komt productiviteit vanzelf, de dit bedrijf-familie gaat voor elkaar door het vuur. De sfeer is ontzettend persoonlijk, gedreven en daadkrachtig. Iedereen bij dit bedrijf haalt voldoening uit het helpen van anderen. Voeg hier nog eens een flinke dosis humor, goede feestjes en gezellige gesprekken aan toe en dan heb je alle ingrediënten voor een supertoffe stage – een ervaring die je niet snel vergeet!”

Naast lekker knallen op de werkvloer snapt dit bedrijf dat je ook aan bepaalde voorwaarden moet voldoen voor je opleiding. Zo zullen ze er alles aan doen om jouw stageopdracht zo veel mogelijk te laten aansluiten bij jouw interesses en kwaliteiten.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteren heb je zo gedaan! Maar vergeet niet, hoe persoonlijker hoe beter!”

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) die 4 of 5 dagen in de week kan meewerken.

Verder vragen wij:

Wat bieden wij

Wij zijn ASA. Het uitzendbureau dat studenten, starters én professionals de baan helpt vinden die bij ze past. We weten dat je zelf wel uitmaakt of je uitzoekt wat je goed kan, of wat goed verdient. Dat het langer duurt dan één dag om een professional te worden. En dat je vooral moet doen en niet alles moet overdenken. Dus vergelijk jezelf met niemand en trek je eigen plan. Wij zijn er om je elke dag op weg te helpen, tot je hebt ontdekt wat voor jou werkt.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

ASA Talent

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022