Nu solliciteren

Online marketing stage (HBO/WO) in Amstelveen/Amsterdam Zuid

Functie Online marketeer & campagne manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Goede stagevergoeding & indien nodig een fiets van de zaak. En natuurlijk regelmatig vrijdagmiddagborrels!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij bieden een uitdagende en gezellige meewerkstage. Je denkt mee over de LinkedIn marketing, e-mail marketing en social selling strategie en lead generatie van onze (internationale) klanten en voert dit voor ze uit.

Wij leren je hoe je via LinkedIn en e-mail potentiële klanten benadert via een slimme content strategie en het juiste haakje vindt om zo succesvol B2B leads te generen en gekwalificeerde afspraken in te plannen voor onze klant.

Ben je actief op social media en een ondernemende, commerciële en creatieve student en vind je het leuk om 'conversational' teksten te schrijven, dan is deze stage echt iets voor jou!

We betrekken je bij de online marketing van het bedrijf. Bij deze stage maak je van dichtbij mee hoe een startend bedrijf door ervaren professionals wordt opgebouwd.

Ons kantoor zit in de gezellige startup-hub 'Nest' en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zoeken een meewerk-stagiair. Uiteraard is er ruimte om een opdracht voor je studie te doen, maar de nadruk ligt op meewerken.

SocioMerce

Bij SocioMerce hebben wij veel ervaring met het begeleiden van stagiairs.

Ons kantoor zit in de hippe startup-hub 'Nest' en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Zuid pak je de fiets die wij voor je hebben klaarstaan of drie haltes met de sneltram.

Vanuit SocioMerce helpen wij bedrijven met hun groei-strategie en sales-uitdagingen en zorgen wij voor meer en beter gekwalificeerde leads voor het sales team van onze klanten.

Wij helpen bedrijven die een heel mooi product hebben, maar minder focus hebben op marketing en het verkopen van het product. Marketing & sales is een vak apart, en wij zijn daar heel goed in.

Wij zijn geen callcenter, maar gaan inhoudelijk het gesprek aan met de klant.

Als stagiair bij SocioMerce kan je veel leren over marketing & sales. Je werkt in een jong team dat wordt aangestuurd door ervaren professionals, die het leuk vinden om jou iets bij te brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022