Nu solliciteren

Stage Marketing & Communicatie beschikbaar!

Functie Stagiair marketing & communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoevelaken
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking o.b.v. fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé stagiair marketing & communicatie! Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage op het gebied van werving en selectie binnen een superleuk team waar je impact kan maken? Pak je kans. Wij hebben per direct de perfecte vacature voor jou!

Werkzaamheden

Maak het verschil als stagiair marketing & communicatie in Hoevelaken

Wat ons drijft is de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers vinden. Als stagiair marketing & communicatie ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen. Geen dag is hetzelfde! Je helpt o.a. mee met de organisatie van onze evenementen zoals webinars, masterclasses en onze jaarlijkse barbecue. Je coördineert en plant de assessments en trainingen binnen AV en weet de juiste communicatie in te zetten voor onze nieuwsbrieven en onze social (online) kanalen. Ook de AV-website zal bij je taken horen en je ondersteunt met het in orde maken van de marketingkalender. Daarnaast help je ons met de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Voor deze vacature neem jij mee:

een portie leergierigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met ons enthousiasme maken wij er vervolgens graag gezamenlijk een leerzame stage van. Daarnaast heb je een goed gevoel voor tekst en social media en vind je het leuk om campagnes te analyseren en op basis daarvan bij te sturen en te verbeteren. Vink jij deze checklist ook af?

Wat bieden wij

Als gedreven marketing & communicatie stagiair kun jij rekenen op:

een mooie meewerkstage in een groeiend en innovatief bedrijf. Je krijgt een inwerkschema en kan gebruik maken van onze AV Academy. We werken met een team van ongeveer 15 collega’s en hebben allemaal gemeen dat we gedreven zijn en met passie voor onze kandidaten en klanten werken. Daarnaast kun je rekenen op veel (spontane) borrels en gezellige teamuitjes. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022