Nu solliciteren

Uitdagende HBO HR stage in Utrecht en vanuit huis, in een informele setting met veel vrijheid

Functie HRM medewerker
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie De Bilt
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een afstudeerstage met professionele hulp en genoeg tijd om te werken aan je scriptie. Het is belangrijk dat deze stage jou helpt groeien als professional!

Werkzaamheden

De opdracht:

Jij krijgt bij ons de ruimte om het vak vanuit de praktijk te leren en te ontdekken. Samen met het strategieteam HR ga jij aan de slag met HR vraagstukken die leven bij dit bedrijf. Een mooie opdracht omdat dit bedrijf in 5 jaar tijd is gegroeid van 2 mensen naar een organisatie waar ongeveer 15 Improverianen en zo’n 4 ZZP’ers werken. Hierdoor kan en moet er nog veel verbeterd en ontwikkeld worden in het HR vakgebied. Je werkt binnen het strategieteam HR aan het doen van onderzoek en tegelijkertijd zorg je voor het oppakken van allerhande HR vraagstukken binnen de organisatie. Hiermee geef je samen met het strategieteam vorm aan het doel: Wij zijn een aantrekkelijke werkgever door de focus te leggen op mens en prestatie in ons HR beleid

Interessante vraagstukken en onderzoeken die opgepakt kunnen worden voor je stage zijn bijvoorbeeld:

Uiteraard kijken we samen wat passend is voor jouw stageopdracht en waar je eigen interesse naar uit gaat. Daarnaast werk je mee aan allerlei HR zaken binnen de organisatie. Hierbij moet je denken aan het opstellen, verbeteren en uitvoeren van onze contracten, uitvoeren van salarisadministratie, verder verbeteren van het personeelshandboek, beantwoorden HR vragen, organiseren van uitjes, etc.

Natuurlijk ben je onderdeel van de dagelijkse organisatie en doe je mee aan het weekoverleg voor alle medewerkers, de strategische 24-uurs sessies en sluit je aan bij onderwerpen die jij interessant vindt of waardoor jij mogelijk meer inzicht krijgt in het onderzoek dat je doet ten behoeve van je afstudeeropdracht.

Gewenste profiel

Leergierigheid, motivatie, energie, ambitie en een ‘doen-houding’. Je bent zelfredzaam, neemt initiatief en je hebt een duidelijke mening of idee over HR vraagstukken en hoe je dit kunt inzetten ten behoeve van de verbetering van dit bedrijf als werkgever.

Verder ben je:

Wat bieden wij

We zijn begin 2022 verzelfstandigd en daarvoor waren we reeds 5 jaar onderdeel van een breder consultancybureau. Deze kennis hebben we natuurlijk meegenomen en we hebben daarom een professionele organisatie en bedrijfsvoering. We bestaan uit ervaren professionals met veel kennis in huis. Kennis die we graag delen, niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met jou. We durven je dan ook te garanderen dat je tijdens een stage bij ons ontzettend veel leert.

Daarnaast krijg je:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022