Nu solliciteren

Op zoek naar een creatieve stage in een leuk en jong team? Lees dan snel verder!

Functie Stagiair social media en influencer marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Ter Aar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en zelfstandige social media en influencer stagiaire. Je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en influencer marketing. Het liefst zit je de hele dag op social media.

… is de grootste online sportwinkel van Nederland. In onze webshop vind je meer dan 23.000 artikelen van topmerken binnen verschillende sporten. Naast de verschillende sporten is een groot deel van onze collectie op (sportieve) lifestyle gericht. We zijn actief via de eigen webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Op social media zijn wij actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en zijn we net begonnen met Pinterest en TikTok.

Werkzaamheden

Tijdens jouw stageperiode ben jij medeverantwoordelijk voor alles op en rondom onze social media accounts en influencers. Je denkt mee over leuke content, bent dagelijks aan het posten en je beantwoordt DM’s. Daarnaast hou je alle trends in de gaten en plaats je leuke reacties bij andere …or de statistieken van onze belangrijkste accounts bij te houden ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je snel schakelen wanneer je ziet dat iets niet- of juist heel goed loopt. Je kijkt elke maand even over de schutting bij de concurrenten om te zien hoe hun kanalen presteren en welke content zij delen. Wie weet kun jij dat vervolgens weer vertalen naar gepaste content voor ons. Een combinatie van ideeën binnen het team, jouw creativiteit en afspraken met merken vormen de input voor de content die je gaat plaatsen. Wij zijn altijd op zoek naar passende influencers en het is dan ook aan jou om hiermee aan de slag te gaan. Dit bestaat vooral uit het onderhouden van de contacten met onze huidige influencers en het zoeken naar geschikte nieuwe influencers. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te werken aan je schoolopdracht en helpen alle collega's je graag met je onderzoek.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022