Nu solliciteren

Leuke stage bij tof evenementenbureau / webshop / retailer!

Functie Allround medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn op zoek naar stagiaires, die graag willen meewerken in ons bedrijf. We hebben verschillende activiteiten binnen ons bedrijf, waardoor we een super diverse stage aan kunnen bieden. De werkzaamheden die je binnen ons bedrijf kunt vervullen hebben raakvlakken met de volgende functies:

We kunnen een mix van werkzaamheden maken van alle functies of als je iets meer wilt specialiseren, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

Hieronder vertellen we iets meer over onze verschillende activiteiten en welke werkzaamheden daarbij horen.

###EVENTS:### Ongeveer de helft van onze activiteiten (en omzet) zijn het organiseren van publieksevenementen. Zo organiseren we circa 40 "lifestyle markten" (Swan Market) in diverse steden in Nederland/België. Tevens organiseren we één keer per jaar Bierfestival HOP in Rotterdam.

Door het meehelpen organiseren van deze evenementen, kun je maximaal jouw organisatie-, communicatie- en planningsvaardigheden ontwikkelen.

###SWAN MARKET STORES:### Tegelijkertijd hebben we 5 winkels in Nederland, waarin we in iedere winkel circa 40 deelnemers een plek bieden om hun creaties te verkopen. Deze deelnemers nemen ook zelf de winkeldiensten waar.

Om deze winkel goed gevuld en operationeel te houden is er afstemming nodig met de deelnemers, worden er roosters gemaakt en worden de winkels maandelijks opnieuw gestyled. Hierin kan je ondersteuning bieden!

###SWAN MARKET ONLINE:### We hebben onze webshop pas sinds december 2020 online en we zitten in een mooie start-up fase. We zijn op zoek naar stagiaires, die mee willen denken en werken in onze marketing-activiteiten, zoals het maken van content. Het bedenken van online-campagnes. Het optimaliseren van de SEO van de website. Het maken van grafische vormgeving, etc.

Mocht je n.a.v. bovenstaande informatie interesse/vragen hebben, neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer en we kunnen alle kanten op! We kunnen de stage dus heel divers en "allround" maken, maar we kunnen ook specialiseren op bepaalde onderdelen en vaardigheden.

Werkzaamheden

The Offline Company

Sinds 2010 bestaat onze evenementenorganisatie al en we hebben de nodige OFFLINE ervaring opgedaan in al die jaren. Ons hartje gaat nog altijd sneller kloppen, als we onze bezoekers en deelnemers blij kunnen maken met een gezellig en ontspannen dagje uit!

We organiseren jaarlijks circa 40 evenementen, waaronder Swan Market, Bierfestival HOP en Proeft Rotterdam.

Daarnaast hebben we 5 fysieke winkels onder de naam Swan Market en een E-Commerce platform voor creatieven op Swanmarket.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022