Nu solliciteren

Marketing en/of Commerciële stage bij Makelaar in Horeca!

Functie Commercieel/Marketing medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Gorinchem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De stagevergoeding aan deze meewerk- of afstudeerstage wordt tijdens de sollicitatie besproken. Dit is afhankelijk van de ervaring met social media.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

HBO stage Marketing Communicatie Makelaar in … - Gorinchem

Op korte termijn zijn we op zoek naar een stagiair voor vier of vijf dagen in de week. Makelaar in … is gespecialiseerd in de bemiddeling van horecabedrijven / exploitaties.

Voor ons kantoor te Gorinchem zijn wij op zoek naar een marketing stagiair. Ben jij zelfstandig en lijkt het je leuk om (online) marketing campagnes te ontwikkelen en uit te voeren? Dan ben jij de geschikte persoon!

Ook dagen wij jou uit om een nieuwe doelgroep met een ander concept te onderzoeken en uit te voeren. Daarnaast assisteer je bij diverse voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Wij bieden een enerverende stageplek met ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en een kijkje in de wereld van horecamakelaardij!

Spreekt deze stage je aan? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie ook op: …

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Makelaar in Horeca.nl B.V.

De core-competence van Makelaarinhoreca.nl B.V., lid van Vakgroep Makelaars Horeca | VMH, is bemiddelen in de aan- en verkoop van horecabedrijven, gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich scheidt van de concurrenten. De makelaars van Vakgroep Makelaars Horeca | VMH hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega's van de VMH met een (horeca)ondernemers mentaliteit, snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke makelaar / adviseur van de VMH heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022