Nu solliciteren

Uitdagende HBO Stage Sales & Accountmanagement in Amersfoort!

Functie Stagiair Sales & Accountmanagement
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Zie vacature.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Haal je energie uit het behalen van de targets? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Inside Sales Accountmanager bij PinDirect werk je in een snelgroeiende FinTech organisatie en speel je een belangrijke rol bij het behalen van onze doelstellingen. Je bent een daadkrachtig en proactief persoon en bovengemiddeld leergierig. Je hebt zin om met ons het verschil te maken voor de klant!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij een bijdrage leveren aan onze FinTech organisatie in de betaaldienstverlening en meer weten over de wet en regelgeving waaraan wij moeten voldoen om onze producten en dienst aan te mogen bieden, kom dan snel een kijkje in onze keuken nemen!

PinDirect by Cyber & Mason

PinDirect is het label van Cyber & Mason B.V. PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor pin- en creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.

PinDirect is uw alles-in-één dienstverlener op het gebied van betaaloplossingen. We leveren u niet alleen de pinautomaten, maar verzorgen ook de transactieverwerking en de service. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt: PinDirect. Andere overeenkomsten met een bank, provider of andere leveranciers, zijn met de PinDirect PinPakketten voorgoed verleden tijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022