Nu solliciteren

Recruitment & Sales Stage beschikbaar in Amsterdam!

Functie Stagiair Recruitment & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Samenvatting

Tijdens je stageperiode bij het leukste bedrijf van Amsterdam zal jij je focussen op alle facetten van de afdeling Recruitment . Tijdens deze meewerkstage draai je volledig mee met het team. Hierbij streef je ernaar om het allerbeste uit jezelf te halen en om een positieve bijdrage te leveren aan het team.

What’s in it for you?

Wat ga je doen?

Wij zien jou graag als (Assistant) Recruitment Legend bij dit bedrijf IT Professionals. Een specialist in het bemiddelen en ontwikkelen van IT-Professionals. Wij werven en leiden IT-professionals op, waarna ze binnen Software Development, Infrastructure & Cloud, Data & AI of Cyber Security aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers.

De eerste stappen die je maakt in jouw carrière zijn belangrijk. Ontwikkelen in een energieke omgeving als dit bedrijf kan jou daarbij helpen! Je komt erachter waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en hoe het is om met klanten en kandidaten te schakelen. Je wordt getraind en begeleid door Recruitment Consultants die het spelletje door en door kennen en je krijgt de kans om ook na/tijdens jouw studie door te groeien tot Recruitment Consultant. Als Assistant Recruitment Legend ondersteun je het Recruitmentteam met alle wervingsactiviteiten. Je gaat op zoek naar IT-professionals via diverse kanalen zoals Linkedin, Monsterboard en referrals. Daarnaast doe je de pre-screening van deze kandidaten, verzamel je leads, je schrijft vacatures en zodra je er klaar voor bent mag je klantbezoeken bijwonen. Ook bedenk en organiseer je leuke events voor onze doelgroep, denk hierbij aan een masterclass of pubquiz!

Over dit bedrijf

Op de vijfde verdieping van het B.2. Amsterdam gebouw in Amsterdam Nieuw-West, is ons mooie (al zeggen we het zelf) kantoor gevestigd. Dit bedrijf is specialist in het werven en ontwikkelen van IT-Talent. Denk hierbij aan de wizzkids die onze opdrachtgevers uit de brand helpen op gebied van o.a. Software Development, Data en Cyber Security. Naast samenwerken met alle leuke collega’s, ben je hopelijk ook regelmatig te vinden op onze vrijmibo’s (oefen alvast je beerpong-, tafelvoetbal- of schaakskills) om onze successen te vieren of stoom af te blazen. Met mooi weer pakken we de dit bedrijf boot en maken we de Amsterdamse grachten onveilig!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-7-2022