Nu solliciteren

HBO front-end developer - regio Utrecht

Functie Front-end developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar leuke stage als Front-end Developer met veel verantwoordelijkheid? Wil je leren werken met het Framework Svelte en de programmeertaal Typscript en heb je al de nodige ervaring met JavaScript? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Dit bedrijf is een ambitieuze startup dat met een slim idee de reisbranche wil veranderen. Wij denken de formule te hebben gevonden om reizigers zowel eenvoudig als flexibel, reizen te kunnen laten boeken. Dit lijkt in de reisbranche een onmogelijke combinatie, maar is wel erg gewenst. Daarom spelen wij hier graag op in. Uiteraard kunnen we je hier alles over vertellen en nog veel meer, maar dat doen we liever in een persoonlijk gesprek. We kunnen hier niet te veel prijsgeven.

Tijdens je stage ga je Svelte en Typscript bestuderen om hier bekend mee te worden. Ken je dit Framework al en ben je bekend met de programmeertaal dan kun je direct aan de slag. Je gaat onze Front-end Developer helpen om designs om te zetten in clean code. Daarnaast help je mee om handige Front-end functionaliteiten te bedenken en te programmeren.

Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat bezoekers een zo prettig mogelijke beleving zullen hebben. UX en UI vind je belangrijk, omdat je weet dat dit een positieve invloed zal hebben op de conversies op de site.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Klinkt goed? Neem snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken op info@travelchef.nl of 06-46412555

TravelChef B.V.

TravelChef is een platform waar spectaculaire reizen worden samengesteld en verkocht aan reizigers die op zoek zijn naar gemak en zekerheid.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022