Nu solliciteren

Afstudeeropdracht (Technische) Bedrijfskunde HBO

Functie Afstudeeropdracht (Technische) Bedrijfskunde HBO
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Ulft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Je ontvangt € 200,- bruto indien dit bedrijf de stage beoordeelt als goed of zeer goed (cijfer ≥ 7); Je ontvangt € 100,- bruto indien dit bedrijf de stage beoordeelt als voldoende (cijfer ≥ 5,5 en < 7);
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Afstudeeropdracht (Technische) Bedrijfskunde HBO

Werkzaamheden

Jouw opdracht:

Bij dit bedrijf hebben we een uitdagende afstudeeropdracht in een moderne productieomgeving klaarliggen! Wil jij bijdragen en het efficiënter inzetten van onze operators, en zie jij uitdaging in het verhogen van de efficiency op de spuitgietafdeling, dan zijn wij op zoek naar jou! De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we kritisch moeten kijken naar onze productieprocessen. Hoe kunnen we de beschikbare operators in het 5 ploegensysteem zo inzetten, dat wachttijden in productie geminimaliseerd worden en we zonder ‘harder’ te moeten werken toch een hogere output kunnen realiseren? Slim en efficiënt werken moet de toekomst worden!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie naar anja.duitshof\@hesling.nl. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Hesling

Hesling produceert al ruim 85 jaar producten voor de rijwielindustrie. Ons familiebedrijf ontwikkelt onder andere kettingkasten, kettingschermen, spatborden en jasbeschermers op maat. Stuk voor stuk essentiële onderdelen als het gaat om de uitstraling en veiligheid van de fiets. Precies daarom nemen wij ons werk zo serieus. Iedere klant kan rekenen op onze persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing.
Wat het vraagstuk ook is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022