Nu solliciteren

Exact zoekt Marketing en Communicatie stagiaires

Functie Stage Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Studeer jij in de richting van Marketing of Communicatie en ben je opzoek naar een leerzame stage? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werkzaamheden

Brand Management \ Gaat jouw hart sneller kloppen van merken bouwen? Wil je samenwerken met een groot team van marketing en communicatie experts? En ben je op zoek naar een meewerkstage? Dan is deze stage brand management zeker iets voor jou. 

Event Management\ Impactvolle events organiseren voor onze klanten, partners en medewerkers. Daar kom jij als gepassioneerde student graag je bed voor uit. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. Ben jij een echte spin in het web met goede organisatie skills? Ben jij op zoek naar een meewerkstage? Klik dan snel verder en solliciteer direct! \ \ Creative Desing\ Ben jij zo’n student die een creatieve aanpakker is? Bij Exact maken we vrijwel al ons marketingcommunicatie materiaal in huis; van banners tot video’s, en van beursstands tot landingspagina’s. dat alles om het merk Exact zo goed mogelijk neer te zetten. De perfecte omgeving voor een leergierige student zoals jij!  

Creative Marketing \ Ben jij de nieuwe Marketing Creative stagiair(e), die een uiteenlopende ervaring op wil doen op een vooruitstrevende Marketing afdeling? Voor ons Marketing Creative team  zijn wij op zoek naar een: stagiair(e). Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. 1.850 ondernemende collega's gingen je al voor. Doe je mee?

Marketing en Communicatie \ Wil jij marketingcampagnes uitrollen waar onze klanten vrolijk van worden? Denk hier aan het genereren van leads, maar ook aan het uitrollen van nieuwe productontwikkelingen. Durf jij daar je tanden in te zetten en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt? En wil je samenwerken met een team van online marketing experts? Dan is deze marketingcommunicatie stage zeker iets voor jou.

Video\ Ben jij zo’n student die een creatieve aanpakker is? Bij Exact maken we vrijwel al onze videproducties in huis; van livestreams tot drone video’s, en van aftermovie’s tot product teasers. Dit om het merk Exact zo goed mogelijk neer te zetten. De perfecte omgeving voor een leergierige student zoals jij!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bekijk hier de stagevacature(s) https://www.exact.com/nl/werken-bij/vacatures#overview

Bouw7 B.V.

In 2014 zijn we met Go Build IT begonnen om de traditionele administratieprocessen in de bouwsector te veranderen. Met duizenden mkb en zzp bedrijven die actief zijn in de bouwsector is het tijd voor een nieuw tijdperk van nieuwe technologieën met een nieuwe manier van werken. Daarom hebben we besloten om een daadkrachtige maar tevens een gemakkelijke software te ontwikkelen die alle traditionele processen verbetert. We willen niet zomaar een softwareproduct maken. Ons doel is om medewerkers in de bouw te ontzorgen op het gebied van administratie. Met software die eenvoudig toegankelijk is en bovendien ontzettend betaalbaar. Vanuit deze visie zijn wij begonnen met de ontwikkeling van Bouw7. Ondertussen kunnen we met trots zeggen dat we op dit moment de meest complete, mobiele oplossing hebben voor de bouwsector. Maar we zijn er nog niet! We blijven constant zoeken naar nieuwe manieren om de efficiëntie te verhogen en administratieve rompslomp te verminderen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022