Nu solliciteren

Creative gezocht voor influencer studio in Amsterdam

Functie Stage Creative / Concepting
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 349
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Dit bedrijf is Europa’s grootste internationale Talent Agency & Studio met kantoren in Berlijn, Keulen, Amsterdam, Milaan, Stockholm, Kopenhagen, Madrid en Parijs. Wij geloven in de kracht van communities en storytelling. Het is onze missie om waarden om te zetten in verhalen, talenten in iconen en insights in relevantie. Dit bedrijf ontwikkelt, produceert, beheert en distribueert videocontent voor talenten, labels, merken, zenders en ngo’s die bij doelgroepen over de hele wereld terecht komt via ieder relevant platform – van YouTube tot Instagram, Snapchat, Twitch of TikTok.

Werkzaamheden

Stage Creative Concepting & (Branded) Content

Ben jij nieuwsgierig wat er schuil gaat achter de ontwikkeling van (branded) content; YouTube afleveringen, Instagram campagnes, Twitch livestreams en TikTok pagina’s? En wil jij daar zelf een creatief aandeel in hebben? dit bedrijf zoekt voor de komende stageperiode een enthousiaste stagiair(e) voor 3-6 maanden die het Creative Production team ondersteunt in het ontwikkelen en uitwerken van concepten en online video formats voor onze klanten.

Tijdens deze stage leer je strategieën en concepten te ontwikkelen voor allerlei merken op alle social media. Van influencer samenwerkingen tot in-house producties en de meest uiteenlopende budgetten. Samen met de Content Creative pak je briefings op van verschillende klanten en werk je aan pitches met strakke deadlines. Je zet je je ideeën om in een mooi deck en je leert je concepten uit te werken in scripts voor het in-house productie team. Tussen de pitches door pak jij je kans om je eigen pro-actieve ideeën uit te werken. Je zult hierin begeleid worden van begin tot eind. Door de veelzijdigheid van de opdrachten, pitches en eigen initiatieven is geen stagedag hetzelfde. Kortom: ben je creatief, zelfstandig en een enthousiaste aanpakker? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Gewenste profiel

Jouw profiel

Wat bieden wij

Wat kan je verwachten?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022