Nu solliciteren

Meewerkstage (Technische) Bedrijfskunde MBO (3e of 4e jaars)

Functie Meewerkstage (Technische) Bedrijfskunde MBO (3e of 4e jaars)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Ulft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 325
Salaris opmerking Je ontvangt € 200,- bruto indien dit bedrijf de stage beoordeelt als goed of zeer goed (cijfer ≥ 7); Je ontvangt € 100,- bruto indien dit bedrijf de stage beoordeelt als voldoende (cijfer ≥ 5,5 en < 7);
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De organisatie dit bedrijf dit bedrijf is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Om onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en LEAN/5S te implementeren in onze organisatie hebben wij een mooie mbo-stage voor een 3e of 4e jaars student. Is dit iets voor jou?

Werkzaamheden

Jouw opdracht:

Bij dit bedrijf hebben we een uitdagende stage in een moderne productieomgeving klaarliggen. Je zult bijdragen aan het implementeren van de 5s methode om zo verspilling, vervuiling en ongevallen te helpen verminderen in de productieomgeving. Het streven is een opgeruimde, goed georganiseerde en overzichtelijke fabriek. Met als doel dat de arbeidsveiligheid toeneemt maar ook dat medewerkers sneller iets kunnen vinden zodat processen sneller gaan met minder fouten, kortom minder verspilling! In deze afwisselende en uitdagende opdracht heb je veel contact met je collega’s binnen het bedrijf.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hesling

Hesling produceert al ruim 85 jaar producten voor de rijwielindustrie. Ons familiebedrijf ontwikkelt onder andere kettingkasten, kettingschermen, spatborden en jasbeschermers op maat. Stuk voor stuk essentiële onderdelen als het gaat om de uitstraling en veiligheid van de fiets. Precies daarom nemen wij ons werk zo serieus. Iedere klant kan rekenen op onze persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing.
Wat het vraagstuk ook is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022