Nu solliciteren

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiair voor het onderzoek naar verduurzamen van Vastgoed

Functie Adviseur Vastgoed / Duurzaamheid
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Heemskerk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf. Een jong, groeiend, maar vooral ambitieus taxatiekantoor in Noord-Holland. Taxeren is onze kunst en dat doen wij graag, in iedere vorm. Zo zijn wij gespecialiseerd in woning taxaties, BOG taxaties en geven we energielabels voor wonen en utiliteit af. De maatschappij anno 2022 draait om snel, sneller, snelst. Het is daarom onze missie om klanten ongeëvenaard snel van een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport te voorzien.

Met het energielabel wil de overheid eigenaren informeren over de energiezuinigheid van een gebouw, ook wil de overheid hiermee stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. De EPBD ( Europese Richtlijn energieprestatie gebouwen) heeft het energielabel verplicht gesteld. Deze verplichting geldt bij de verkoop, verhuur en oplevering van een gebouw. Dit bedrijf geeft aan de hand van het energielabel maatwerkadvies op het gebied van verduurzaming. Onze expertise levert significante toegevoegde waarde aan een duurzame ontwikkeling.

Werkzaamheden

Als stagiair zal je bij ons een onderzoek doen naar de ontwikkeling van een adviesplatform voor het verduurzamen van vastgoed. Je onderzoekt hoe je verschillende belanghebbenden bij elkaar kunt brengen en hoe je op een pakkende en duidelijke manier onze klanten kunt voorzien van informatie over het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand.

Daarnaast willen wij graag door jou laten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een platform voor onze bestaande klanten. Op dit platform willen wij onze klanten voorzien van informatie en adviezen over het verduurzamen van hun woning, hoe je je woning ‘slim’ kan maken én op welke manier het verbouwen van je huis leidt tot waarde verhoging.

Daarnaast heb je een unieke kans om mee te kijken met onze taxateurs en adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen en utiliteit en geven daarnaast energielabels af. Hierdoor kan je veel leren over de huidige woningbouw en wat er voor nodig is om vastgoed duurzamer te maken.

Gewenste profiel

Ben jij iemand die:

Dan ben jij misschien wel precies waar wij naar op zoek zijn!

Wat bieden wij

Je zal werkzaam zijn in een ambitieus team waarbij je veel zult sparren met onze taxateurs en adviseurs binnen onze snelgroeiende organisatie. Wij moedigen eigen initiatieven erg aan en je krijgt veel kansen om jezelf (door) te ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor ondersteuning, al moet de uiteindelijke uitvoering wél uit jezelf komen. Je kan mee lopen in alle takken van ons bedrijf en kan hierdoor veel kennis op doen. Wij hebben een gezellige informele bedrijfscultuur met gezamenlijke lunches, tafeltenniswedstrijden en vrijdagmiddagborrels. 

Wat bieden wij jou:

Opstal Taxateurs

Wij zijn Opstal Taxateurs. Een jong, groeiend, maar vooral ambitieus taxatiekantoor in Noord-Holland. Wij hebben taxeren tot ons specialisme gemaakt en staan voor een snelle, maar altijd correcte afhandeling. Klanten kiezen voor ons vanwege het persoonlijke contact en onze focus op kwaliteit.

Sinds begin van 2022 leveren wij ook energielabels voor woningen en bedrijfspanden.
Met het energielabel wil de overheid eigenaren informeren over de energiezuinigheid van een gebouw, ook wil de overheid hiermee stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. De EPBD ( Europese Richtlijn energieprestatie gebouwen) heeft het energielabel verplicht gesteld. Deze verplichting geldt bij de verkoop, verhuur en oplevering van een gebouw. Opstal Taxateurs geeft aan de hand van het energielabel maatwerkadvies op het gebied van verduurzaming. Onze expertise levert significante toegevoegde waarde aan een duurzame ontwikkeling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022