Nu solliciteren

All round meewerkstage nieuw Fashionlabel

Functie Office assistent
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zwolle
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij per september opzoek naar een leuke stage in de wereld van mode en sales? Dan is dit bedrijf iets voor jou!

Dit bedrijf is een nieuw mode label dat staat voor transparantie en vrouwelijkheid, opgericht in 2021. Het label is verkrijgbaar via Zalando, About You en natuurlijk …. Met dit bedrijf willen wij de gezichten achter de producten laten zien. In onze ogen; De artiesten achter de schermen. Wie maakt het, waar wordt het gemaakt en het belangrijkste hoe worden de producten gemaakt.

Werkzaamheden

Dit ga je doen en leren

· Voorbereiden van nieuwe leveringen \ · Voorbereiden / assisteren bij shoots\ · Opzoek naar nieuwe kansen / verkooppunten

Kortom een veelzijdige stage waarbij je zal ondersteunen op alle fronten!

Gewenste profiel

Een office assistant is een echte duizendpoot. Een office assistant zorgt er voor dat andere mensen hun werk goed kunnen doen. Je bent super sociaal en kan met iedereen op schieten. Je bent geordend en kan geheel zelfstandig werken. Natuurlijk is het belangrijk dat je affiniteit hebt met kleding.

· Fulltime inzetbaar\ · Je bent enthousiast, gedreven en houdt van aanpakken\ · Je bent geordend, zelfstandig en pro-actief

Wat bieden wij

Je werkt in een klein team waar je van alle afdelingen iets mee krijgt. Pakketjes inpakken tot het stylen van de fotoshoots. Daarnaast zorgen wij voor de lunch en krijg je elke maand een leuk bedrag om kleding van te shoppen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022