Nu solliciteren

Sales & Marketing Adviseur bij dit bedrijf in Den Haag!

Functie Sales & Marketing Adviseur
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 201 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In overleg bepalen we waarbij je ons kan helpen en jij zoveel mogelijk uit je stage kunt halen. Het uitgangspunt is dat je samen met het team de uitdaging aangaat om de bekendheid en de omzet van het bedrijf te vergroten. Bovendien ga je veel zelf leren op het gebied van 'Slimmer Werken, Niet Harder.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

De belangrijkste voorwaarde is dat geen 'check the box stage' wilt doen maar echt veel wilt gaan leren. Een echte werkstage dus. Zowel vakinhoudelijk alsook qua persoonlijke ontwikkeling (slimmer werken en slimmer studeren).

Wat bieden wij

Volgens ex-stagiaires leer je bij ons heel veel. Niet alleen hoe het (echt) in de praktijk gaat maar ook over diverse onderwerpen (methoden en technieken) die je in de opleiding (nog) niet tegenkomt. Je mag ex-stagiaires bellen en vragen wat hoe ze hun stage bij ons hebben ervaren.

In deze stage is er geen 'plafond'. Je wordt een volwaardig lid van het team. Je kan je eigen grenzen stellen, verantwoordelijkheid pakken en in het diepe springen. Een fout maken is geen probleem. Twee keer dezelfde fout maken is mogelijk maar niet gewenst. We werken volgens het principe; Think - Decide - Do - Learn.

World of Minds

World of Minds is een netwerkbedrijf met een vaste kern van 8 mensen en een ring van trainers, projectmanagers, adviseurs, moderatoren en Livemindmappers die in verschillende samenstellingen opdrachten uitvoeren.

World of Minds richt zich op het versterken van de 'denk- en doekracht' van mensen, teams en organisaties. Zij richten zich daarbij op het begeleiden van veranderprocessen, teamontwikkeling en het activeren van kennis binnen organisaties. Voor World of Minds is het daarbij van belang mensen te betrekken bij veranderingen om daarmee sneller tot overzicht en inzicht te komen om de juiste stappen te kunnen zetten. Het visualiseren van informatie speelt in het werken bij World of Minds een belangrijke rol.

Vanuit Academy of Minds bieden zij verschillende trainingen aan om 'slimmer te gaan werken, niet harder'.

Via Connection of Minds ondersteunen zij 'denksessies' met ervaren moderatoren en Livemappers. Een denksessie kan een vergadering, strategie-, brainstorm- of kennissessie zijn, maar ook een stakeholderdialoog of een paneldiscussie tijdens een congres.

World of Minds is vaak hoofdaannemer bij veranderprocessen, kennismanagement projecten en strategieprojecten waarbij draagvlak van betrokkenen van belang is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022