Nu solliciteren

Stagiair afdeling Media gezocht bij dit bedrijf in Utrecht!

Functie Stagiair afdeling Media
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief, een doorzetter en heb je een vlotte pen? Dan zoeken wij jou!

Over dit bedrijf (Utrecht)

Wij zijn een  fullservice mediabedrijf met een unieke toegang tot het onderwijs: van de professionals werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het mbo tot aan leerlingen. Wij focussen ons op meerdere activiteiten, waar het platform PrimaOnderwijs er één van is.

Op de afdeling media werken we in een gezellig team. Als onderdeel van de media-afdeling werk je mee aan de positionering van het blad PrimaOnderwijs én het Loopbaan & Burgerschap magazine dat in september 2021 is opgestart. PrimaOnderwijs is een krachtig 360-graden platform met de meeste aandacht voor alle onderwijsprofessionals in Nederland, bestaande uit een magazine, website, nieuwsbrief en social media kanalen. Het magazine wordt in een oplage van 150.000 exemplaren op basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs verspreid.

Met de afdeling werken we hard aan de groei van het (online) platform en schrijven we dagelijks veel content om onze doelgroep te inspireren.

Werkzaamheden

Met PrimaOnderwijs zijn wij de grootste speler op de markt met een bereik van 150.000 geprinte exemplaren en 70.000 lezers van onze nieuwsbrief. Je helpt mee met het schrijven en samenstellen van de online nieuwsbrieven. De offline artikelen plaats je ook online op onze website …. Daarnaast ben jij onze social mediamanager en heb jij deze dus in beheer! Naast deze variërende taken zet je ook (lezers)onderzoeken en winacties op.

Gewenste profiel

Is het een match?

EDG Media

Werken bij EDG

Met onze media en magazines bereiken wij tienduizenden onderwijsprofessionals, ouders en scholieren met relevante items en content. Wij zijn hét mediabedrijf voor het onderwijs in Nederland. Dit doen wij in samenwerking met ruim 400 opdrachtgevers, waarvoor wij succesvolle cross mediale campagnes lanceren. Dit doen wij zowel met online en offline communicatie.

Ook ontwikkelen en produceren wij educatieve materialen en diensten voor leerlingen en docenten. Denk aan Schooltv Uitgeverij, CPS Uitgeverij en Schoolsupport. De promotie en verkoop wordt verzorgd via onze eigen platforms. Een aantal platforms zijn educatheek.nl en schooltvwebshop.nl. Onze magazines vind je op primaonderwijs.nl en computersopschool.nl.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022