Nu solliciteren

Stagiair Marketing gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is begonnen als familiebedrijf dat met veel passie naam heeft gemaakt. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de logistieke e-commerce branche. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend logistiek e-commerce bedrijf dat zich specialiseert in fulfilment, pakketdienst en software. 

Door de enorme groei binnen het bedrijf zijn wij op zoek een Marketing topper die meedraagt aan de groei van dit bedrijf. Tijdens deze marketingstage houd jij je bezig met diverse werkzaamheden. Je bent o.a. verantwoordelijk voor onze online vindbaarheid via diverse kanalen. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en elke dag is anders qua werkzaamheden. Je komt stagelopen in een jong en dynamisch team, dat samen de schouders eronder zet.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij die creatieveling die op zoek is naar een uitdagende stage in een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

QLS

QLS is begonnen als familiebedrijf dat met veel passie naam heeft gemaakt. Inmiddels is QLS uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de logistieke e-commerce branche. QLS heeft de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend logistiek e-commerce bedrijf die zich specialiseert in fulfilment, pakketdienst en software.

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn en inpakmachine kunnen wij nog sneller, voordeliger en efficiënter orders verwerken. Pakketten worden door de inpakmachine zorgvuldig ingepakt, zodat producten onbeschadigd bij de klant binnenkomen.

QLS is gevestigd in Dordrecht. Het bedrijf is gelegen aan het water met een prachtig uitzicht. Bij QLS werken wij met een jong en dynamisch team. Kom jij ons team versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022