Nu solliciteren

Online Marketing Stage beschikbaar in Amsterdam!

Functie Online Marketing en Design stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Standaard stage vergoeding. Met natuurlijk onze supplementen en de lekkere cappuchino's bij onze workspace : )
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Alles uit het leven halen en je daar top bij voelen! - ** dat is onze MISSIE.**

Voor de periode september 2022 tot begin februari 2023 zoeken we een een online marketing stagiair(e). Iemand die gek is op social media, droomt over reels en viral content en affiniteit heeft met selfcare, healhty life en toffe product development. Like?

Werkzaamheden

Kortom een unieke kans om mee te bouwen aan een bruisende start up in een groeiende branche en om je ervaring plus je netwerk in deze branche uit te breiden!

Gewenste profiel

·      

Wat bieden wij

WIJ ZIJN EEN NIEUW SUPPLEMENTEN MERK DAT ZICH ONLINE NOG VOLLEDIG MOET GAAN PROFILEREN. EEN SUPER TOFFE STAGE DUS, MET VEEL NIEUWE ONTWIKKELINGEN .

Voor de periode september 2022 tot februari 2023 zoekt PHILO Supplements een online marketing stagiair(e). Iemand die gek is op social media, droomt over reels en viral content en affiniteit heeft met selfcare, healhty life en toffe product development. **Like?

Philo is een snelgroeiend supplementenmerk dat zich focust op het maken van “lifestyle supplementen”.  Supplementen die ervoor zorgen dat iedereen met een druk leven, zich lekker kan voelen en de dingen kan doen die hij/zij wil. En wij zoeken voor onze start-up een online marketingheld(in).

\ **Als stagiair(e) Marketing & Communicatie help je mee met het bedenken en publiceren van ijzersterke visuele content voor al onze producten. Of het nu om #selfcare, #iwantitall, #brainsupport, #feelgood of #livelifetothemax gaat: jij zorgt voor aansprekende visuals, reels en Tiktoks bij deze thema’s en denk mee over online en instore marketing campagnes. Dat betekent dat termen als SEO, AIDA, contentmarketing en CTA geen vreemde woorden voor je zijn als we met elkaar het communicatieplan uitstippelen. En dan je uit de voeten kan met een camera &  beetje editing voor video content.

Philo Supplements

Philo maakt supplementen voor mensen met een drukke levensstijl, die zich toch goed willen voelen. natuurlijke supplementen met stress verlagende kruiden en paddenstoelen. Zodat iedereen zich goed kan voelen, ondanks deze hectische tijden.

De supplementen zijn natuurlijk, clean label, duurzaam, non GMO, vegan en biologisch opneembaar. We mixen vitamines en paddenstoelen en kruiden voor een optimaal effect.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022