Nu solliciteren

Uitdagende allround business support (niveau 3/4) in Amsterdam

Functie Financial & Business support
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 500
Salaris opmerking Afhankelijk van de aantal dagen dat je bij ons stage komt lopen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Meewerkstage Financial & Business support @ cloud9

Ben jij opzoek naar een uitdagende eindstage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en op veel verschillende projecten binnen het bedrijf wordt ingezet? Dan ben je bij Cloud9 aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar een gedreven, nauwkeurige en geboren multitasker die graag de uitdaging wil aangaan om ons op financieel administratief, - en organisatorisch vlak te ondersteunen.

Over Cloud9

Cloud9 is dé recruitmentbedrijf op het gebied van Business Intelligence, Big Data en Analytics. Binnen dit vakgebied assisteren wij professionals bij de volgende stap in hun carrière en helpen wij organisaties met de invulling van hun personeelsbehoeftes. Met onze niche focus zijn we in staat om deze behoeftes van zowel professionals als organisaties effectief en snel te doorgronden om zo de beste match te realiseren.

Het kloppende hart van Cloud9 bevindt zich op de 13de verdieping van de Parnassus toren in Amsterdam Zuid. De plek waar succes en ambitie centraal staan. Deze prachtige locatie leent zich goed voor BBQ’s en enerverende borrels, tevens is dit ook direct de opstapplek voor onze Cloud9 sloep(en), waar wij geregeld een rondje over de grachten mee maken.

Bij ons staat persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal omdat wij geloven dat het blijven ontwikkelen van onze mensen leidt tot de beste bedrijfsresultaten. Als stagiair(e) zal je samenwerken met een groep professionals die jong, ambitieus en ondernemend zijn. Wij zien de ontwikkeling in onszelf als fundament van onze resultaten. Daarom zullen wij jou op elk moment in je stage de juiste begeleiding bieden om zo het beste uit jezelf en je stage ervaring @Cloud9 te halen.

Wie ben jij

Je bent iemand die er voor zorgt dat zijn of haar zaakjes altijd op orde zijn. Je hebt oog voor detail, gaat altijd nauwkeurig te werk en bent cijfermatig ingesteld.

Je bent een echte teamplayer, maar komt zelfstandig ook heel goed uit de voeten.

Werkzaamheden

Jouw verantwoordelijkheid

Financiële administratie

Administratieve handelingen op het gebied van financiële administratie van de organisatie:

·       Monitoren mailbox van de afdeling.

Overige administratieve werkzaamheden

Gewenste profiel

Jouw beloftes

Wat bieden wij

Onze beloftes

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022