Nu solliciteren

Uitdagende communicatie/social media stage voor de natuurliefhebber

Functie Marketing en communicatie stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hazerswoude-Rijndijk
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Salaris opmerking Vergoeding tussen de €300,- en €500 per maand afhankelijk van je opleiding en studiejaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als commercieel opleidingsinstituut willen wij bijdragen aan een groene wereld waarbij aandacht voor mens en natuur centraal staat. We geloven dat de impact groter is dan onze organisatie. Door de focus te leggen op het toekomstbestendiger maken van organisaties en haar medewerkers, willen we maximaal resultaat bereiken.

Hiervoor wordt momenteel gewerkt aan het opzetten van een volledig nieuwe markt richting ecologie. Ben jij de stagiaire met een interesse in natuur en duurzaamheid met een studie richting communicatie, social media en het maken van content? Neem dan contact op!

Werkzaamheden

Je werkt in een klein team en helpt de communicatie opzetten richting onze opdrachtgevers. Op basis van het Canvas-model worden profielen opgezet wat in de toekomst als de basis zal zijn voor alle communicatie. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

Gewenste profiel

Het is bij ons belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en initiatief durft te nemen tijdens je werk. Je zal veel vrijheid krijgen. De volgende punten zijn belangrijk:

Wat bieden wij

Wij werken als organisatie hybride (thuis en op kantoor). Om je goed te begeleiden tijdens je stage vragen we aan stagiaires om minimaal 3 dagen op kantoor in Hazerswoude-Rijndijk (tussen Leiden en Alphen a/d Rijn) te zijn. De andere dagen mag je vanuit huis werken.

Je zal tijdens je stage veel vrijheid krijgen om je te ontwikkelen en we hebben ervaren collega’s om je te ondersteunen. Het werken in een klein team betekent dat je van alle onderdelen in de bedrijfsvoering iets meekrijgt. Tijdens je stage bieden we daarnaast een stagevergoeding aan tussen de € 300,- en € 500,- afhankelijk van je opleiding en studiejaar.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief en we kijken graag of een leuke stage haalbaar is.

Terra trainingen

Wij, Terra trainingen, zijn een opleidingsinstituut dat wil bijdragen aan een groene wereld en waarbij aandacht voor mens en natuur centraal staat. We geloven dat de impact groter is dan onze organisatie. Door de focus te leggen op het toekomstbestendiger maken van organisaties en haar medewerkers, bereiken we maximaal resultaat.

Als opleidingsinstituut bieden we een uitgebreid aanbod aan cursussen, trainingen en mbo-opleidingen gericht op de sector groen. Het onderwijs sluit goed aan bij de ervaringen van uitvoerende medewerkers, voormannen en teamleiders. De werkzaamheden in de praktijk staan hierbij altijd centraal en maakt het onderwijs leerzamer dan wanneer wordt gewerkt met een theoretische benadering.

Niet opleiden omdat het moet, maar opleiden om iemand verder te brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022