Nu solliciteren

Communicatie en marketing stage in Groningen!

Functie Communicatie en marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Groningen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

M\&G Group is een van de meeste succesvolle bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. In de bewegende wereld van de energietransitie zet M\&G Group zich volop in op verduurzaming door producten en systemen te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan een CO₂-neutrale toekomst. Wil jij ook bijdrage aan het realiseren van deze “green connection”, vind je het leuk om veel verantwoordelijkheid te hebben en coördinerende taken uit te voeren? Dan verwelkomen we je graag bij M\&G Group!

Door de groei van M\&G Group wordt de stapel met marketingactiviteiten steeds hoger. Jij kan onze Communicatie Manager en Marketing Communicatie Coördinator daarom goed ondersteunen en helpen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van ons bedrijf.

Werkzaamheden

Tijdens je stage leer je hoe het echt werkt in een marketingcommunicatiefunctie. Je gaat aan de slag met onderwerpen als:

We hebben veel verschillende marketing en communicatie projecten lopen waardoor er genoeg afwisseling zal zijn en je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden. Je werkt intensief samen met onze collega’s in binnen- en buitenland, onze reclamebureaus en onze onlinemarketingbureaus. Daarnaast krijg je natuurlijk ook ruimte om te werken aan jouw eigen stageopdracht. Je wordt begeleid door een ervaren Communicatie Manager.

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022