Nu solliciteren

Creatieve stage in een van de meest toffe decorbedrijven ter wereld!

Functie creatieve 3d designer / technisch tekenaar / grafisch ontwerper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Lommel
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn Dit bedrijf , een jong bedrijf wat decor ontwerpt en maakt voor onder andere pretparken, festivals en merkactivaties. Daarnaast maken we ook op maat gemaakte speelhuisjes en komen mensen bij ons terecht met de meest unieke designvragen. Ons bedrijf is gelegen in Lommel (BE), een half uurtje rijden onder Eindhoven. Ons portfolio kun je vinden op: ….

Werkzaamheden

Wij maken zelf onze concepten, schetsen, grafisch ontwerp, 3d tekeningen, technische tekeningen en maken erna alles in onze workshop. Hiernaast zijn we ook bezig met social media en VR (fantasie) werelden ontwikkelen. Als je je kan vinden in 1 (of meerdere) van deze werkzaamheden, dan bieden we je graag een toffe stageplek.

Gewenste profiel

Moodboard, conceptschetsen, basis kennis van een CAD programma: Sketchup, autocad of vergelijkbare software. Een basis kennis van materialen en technisch tekenen is een enorme plus.

Wat bieden wij

We zijn een jong en dynamisch team en vinden het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren voor iedereen. Als je bij ons komt stage lopen kom je terecht in een leuke sfeer en fijne omgeving. Uren en (reis)vergoeding zijn te bespreken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022