Nu solliciteren

Marketing Stagiair gezocht in Apeldoorn!

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij passie voor (internationale) marketing? En ben je op zoek naar een toffe fulltime meewerk-plek?\ Lees dan snel hieronder verder!

Jouw stage

Het betreft een stageplek op onze marketingafdeling, waar je genoeg tijd krijgt om aan je eigen opdracht te werken. Door de overige tijd mee te draaien met ons driekoppige team, maak je kennis met de afwisselende taken binnen het marketing vak. Je gaat voornamelijk samenwerken met onze Content Marketeer, Product Marketeer en Product Manager. Buiten het contact met Nederlandse collega’s om, verloopt alle communicatie (intern en extern) in het Engels.  

Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om;

Naast het samenwerken met specialistisch marketingteam bieden we de mogelijkheid om een imago-onderzoek te doen onder onze wereldwijde distributeurs. Dit kan in overleg ook een andere opdracht zijn.\ \ Over het imago-onderzoek; waar wij onze producten aan hen leveren, doen zij dat aan hun eindklanten (van laboratoria tot elektronicagiganten en van systeem integratoren tot medici). Door de uiteenlopende eindklanten van de distributeurs, werken zij vaak met meerdere leveranciers. Voor ons is het belangrijk om te weten waar wij ons bevinden in de ‘ranking’.  Zijn wij de preferred supplier of heeft een andere leverancier de voorkeur? Waarom is dit zo en hoe kunnen wij er door middel van marketing voor zorgen dat we de ‘preferred supplier’ status behalen? 

Over ons

Wij zijn dit bedrijf, een bekende speler in de spectroscopie markt. Een spectrometer is een klein, hightech apparaat waarmee diverse zaken in het lichtspectrum gemeten worden. Saai denk je? Echt niet! Door de eindeloze mogelijkheden die spectroscopie te bieden heeft opereren we in veel verschillende markten. De applicaties zijn ontelbaar; van procescontrole in de productie van zonnepanelen, de vroege diagnose van tumoren, het analyseren van vervuiling in water, of het detecteren van drugs en explosieven; een spectrometer komt eraan te pas. Onze producten zijn te vinden in onderzoekslaboratoria, embedded in apparaten of spelen een cruciale rol tijdens een productieproces.

Samen met onze kantoren in China en de VS én 32 distributeurs, ondersteunen we klanten over de hele wereld. Met bijna 30 jaar ervaring mogen we onszelf met trots een ‘thought leader’ in de markt noemen. Met behulp van onze producten streven we naar een slimmere, schonere en gezondere wereld. Meer weten over de mogelijkheden van spectroscopie? Check dan  filmpje.

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om;

Wat bieden wij

Wat krijg jij hiervoor terug?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022