Nu solliciteren

HBO Online Marketingstage Content en & PR Rotterdam bij Foto website

Functie Marketing & PR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatieve start-up builder.

Onze missie is, om samen met de ondernemers, succesvolle startups te bouwen. Dit doen wij met investeringen in IT, Sales en Marketing waarbij we, met ons team van 20 internationale developers, ook vaak uitvoerend zijn in IT en Marketing. Met onze jarenlange ervaring als ondernemer zorgen we ervoor dat founders de slimste keuzes maken in de verschillende stadia van hun bedrijf.

Op dit moment begeleiden we 10 startups

Werkzaamheden

Onze bedrijven maken fantastische producten en ontwikkelen de beste diensten. Omdat iedereen dit moet weten werken we dagelijks aan hun bekendheid via PR, Content marketing, website, SEO Blogs en influencer marketing

We zijn op zoek naar een stagiair die zich helemaal vast wil bijten in deze teksten, creatief en communicatief is bij één van onze Startups. Je krijgt een unieke kans om bij het platform voor fotografen, …, aan de slag te gaan. Samen met de founder en ga je werken aan de naamsbekendheid van Picfee en ga je werken aan meer verkopen via Marketingactiviteiten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je een leuke stage, op een mooie lokatie in het centrum van Rotterdam, waarbij je echt wat kunt toevoegen en ben je ambitieus? Dan komen we graag met je in contact.

Bekijk ons bedrijfsprofiel op https://tmm.ventures** Ben je geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via rutger\@tmm.ventures. We leren je graag kennen.**

TMM Ventures

OVER TMM VENTURES

TMM Ventures bestaat uit 3 ervaren tech ondernemers met een passie voor startups en venture building. Wij helpen vanuit een CTO/CMO rol startups bij het maken van keuzes op het gebied van technologie, marketing, ondernemen en zorgen voor een financiële gezonde basis om de eerste stappen te overwinnen als jong bedrijf.

ONZE MISSIE

Onze missie is, om samen met de ondernemers, succesvolle startups te bouwen. Dit doen wij met investeringen in IT, Sales en Marketing waarbij we, met ons Top IT Team van 20 internationale developers ter beschikking stellen. Met onze jarenlange ervaring als ondernemers zorgen we ervoor dat ondernemers de slimste keuzes maken in de verschillende stadia van hun bedrijf.

Op dit moment begeleiden we 10 startups en breiden we regelmatig ons portfolio uit. Ons doel is om de startups zo snel mogelijke financiëel gezond te krijgen en klaar te maken voor de scale-up fase.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022