Nu solliciteren

Communicatiespecialist gezocht in Den Haag! Stage mbo of hbo/werkervaringsplaats (WEP)

Functie Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Afhankelijk van het opleidingsniveau krijg je een vergoeding van 250 (mbo), 360 (hbo) of 900 euro (WEP, gebaseerd op 32 uur) per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een project van de Gemeente Den Haag dat jongeren helpt aan een stageplek of werkervaringsplaats (WEP) binnen de gemeente Den Haag zelf. Om onze naamsbekendheid verder te vergroten binnen onze organisatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega die ons project echt op de kaart gaat zetten! Vind jij het leuk om in een klein team (5 collega's) heel zelfstandig en creatief aan de slag te gaan, dan zit je bij ons goed. Uiteraard begeleiden we je op de manier die jij prettig vindt, maar je zult merken dat je veel vrijheid krijgt in het oppakken en uitwerken van je werkzaamheden. Onze loopbaanadviseur die ook deel uitmaakt van ons Dit bedrijf team, begeleidt kandidaten die wij plaatsen binnen de organisatie. Zij zal jou ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kunnen laten groeien tijdens je stage of WEP bij Dit bedrijf!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden je een leuke werkplek/stage binnen een enthousiast clubje collega's, waarbij je gewaardeerd wordt voor je inzet en eigen ideeën. Jij ben de communicatiespecialist binnen ons team! Uiteraard begeleiden we je op een professionele manier, waarbij onze loopbaancoach jou binnen no time op een hoger level brengt op zowel werk als persoonlijk vlak.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022