Nu solliciteren

(MBO & HBO) Design stage bij o.a. VTWonen in Amsterdam

Functie Stagiair(e) Vormgeving
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 240 - 350
Salaris opmerking Gratis krant/magazine abonnement naar keuze, reiskosten vergoeding, borrels, en toffe gear om mee te werken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding voor Allround DTP‘er, Visual Designer of een vergelijkbare opleiding. Weet jij als geen ander hoe je van ruwe ontwerpen spetterende advertenties maakt? Kan je dit zowel voor online media als print media ontwerpen? Lijkt het jou gaaf als dagelijks zo’n 11 miljoen mensen jouw uitingen kunnen zien? En ben jij op zoek naar een meewerkstage? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

De (stage)opdracht

Als stagiair Vormgeving houd jij je bezig met de visuele vertaling van onze marketingconcepten naar zowel print als online advertenties, voornamelijk voor onze online merken zoals VTWonen, Independer, Ouders van Nu, Nationale Vacaturebank, en Autoweek. Je wordt onderdeel van het productieteam bestaande uit twee vormgevers, een motion designer, een audio director, en een creative producer. Dit team bulkt van de creativiteit en dat is goed want wij geloven dat creativiteit bijdraagt tot het succes van onze producties. Jij brengt (extra) creativiteit en inspiratie binnen het productieteam.

Je houdt je bezig met de doorvertaling van onze marketingacties naar uitingen die zowel in onze kranten als onze online producten getoond worden. Het resultaat: banners voor o.a. onze nieuwssites, Facebook en Instagram pagina’s en advertenties voor in onze papieren kranten. Zo krijg je de volledige mediamix mee.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie wij zijn?

Binnen DPG Online Services zijn alle online service merken van DPG Media bij elkaar gebracht in één overkoepelende organisatie. Een greep uit deze merken zijn, vtwonen, autoweek, independer, tweakers en nationale vacaturebank.

De afdeling Creatives & Campaigns creëert en managed de marketing creatives & campagnes voor alle DPG Online Services titels. De ambitie van het creative team hierbinnen, is om DPG Online Services breed, marketing creatie naar een nieuw niveau te tillen. Zie hier wat van ons werk: Showreel

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

DPG Media

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022