Nu solliciteren

Uitdagende HBO marketing stage in Emmen

Functie Content stagiair(e) gezocht!
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Emmen
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Salaris opmerking € 300 - € 500 euro per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een leerzame, creatieve en initiatiefrijke stage? Lees dan gauw verder..

Wie zijn wij?

Dit bedrijf is een holding gevestigd in Emmen, die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Wat begon als een B2B dropship-specialist is uitgegroeid tot een octopus die alle facetten van de meubelbranche beheerst. Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 180 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de dit bedrijf dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Werkzaamheden

\ Als content stagiair(e) ben jij medeverantwoordelijk voor het creëren van content, het schrijven van teksten voor de socials (online en/of offline) en webshops van dit bedrijf met name voor Dimehouse. Wij geloven dat je met goede content het verschil kunt maken, onze doelgroepen kunt binden en boeien, ons merk een gezicht kunt geven en collega’s kunt inspireren. Het online zetten, het schrijven van productteksten en het maken van blogs zijn hier een onderdeel van. Je ziet het schrijven als een leuke uitdaging en een oefening in creativiteit. Je zorgt ervoor dat alle communicatie inhoudelijk klopt en dat de juiste tone-of-voice wordt gebruikt voor de doelgroep. En daar blijft het niet bij. Je werkt namelijk actief samen met het content- en marketingteam. Gezamenlijk denken jullie continu na over de verbetering en doorontwikkeling van onze content.

Binnen ons team heb je veel ruimte voor je eigen ideeën. Er is online veel mogelijk en wij kijken dan ook erg uit naar jouw creativiteit!

Gewenste profiel

• Je volgt een hbo commerciële opleiding; \ • Je zit in het tweede of derde leerjaar van je studie; \ • Je bent creatief, initiatiefrijk en zelfstandig; \ • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; \ • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een dikke pré.

Wat bieden wij

\ \ • Leerzame en uitdagende stage; \ • Ruimte voor eigen leerdoelen en initiatieven; \ • Stagevergoeding van € 500,00 euro per maand;

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022