Nu solliciteren

Afstudeermogelijkheid en bijbaan | People first - customers second

Functie Groeifunctie van Recruiter naar Human Development Consultant
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding obv full-time inzet is 1000 euro - na afronding van je stage doen we je een aanbieding voor een vast dienstverband
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in je laatste jaar van je studie en vind je het leuk om bijbaan als Recruiter te hebben? Je krijgt energie van netwerken en wilt jezelf ontwikkelen tot een echte  recruitment professional? Krijg jij energie van ambitieuze professionals te helpen aan een volgende stap in hun carrière? Dan pas jij perfect bij ons!

Werkzaamheden

Binnen TriFinance staat ontwikkeling van de medewerkers centraal. Vanuit ambitie en drive willen wij onze medewerkers laten groeien en hebben bewezen daar ook heel succesvol in te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar proactieve nieuwe medewerkers die graag impact willen maken en zelf ook met nieuwe verfrissende ideeën komen! 

Als Recruiter krijg jij dus alle ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je mentor zal je stapsgewijs je verder ontwikkelen tot een echte Recruitment Professional. Vandaar dat deze baan ook te combineren is met je studie mits je in het laatste jaar zit.

Je gaat als Recruiter aan de slag binnen de business unit Financial Management Services. Deze business unit is 4 jaar geleden opgericht en houd zich bezig met het automatiseren en professionaliseren van financiële afdelingen. Op dit moment werken er 11 jonge en ambitieuze Consultants. Dit zijn echte specialisten die zich verder gaan ontwikkelen binnen Order2Cash, Source2Pay and Record2Report. De komende jaren zal de vraag naar deze consultants alleen maar toenemen. Hier ga jij een bijdrage aan leveren. Om  deze business unit goed te leren kennen start je het eerste halfjaar met het het searchen naar verschillende profielen. Jouw doel is om financials die (latent) openstaan voor een volgende stap aan jou te binden. Je gaat hier een network (talent pools)  in opbouwen en onderhouden. Hoe sneller jij dit oppakt hoe uitdagender het gaat worden! Andere taken die bij jouw functie horen;

Gewenste profiel

Jij bent een netwerker puur sang!  Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen in contact te staan, iemand zijn ambitie en drijfveren te achterhalen en feilloos daarop  in te spelen.  Je beschikt dan ook over een sterk empathisch vermogen en bent sensitief. Een initiatiefrijke matchmaker dus!! Daarnaast ben jij:

En heb jij:

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leuke en afwisselende rol in een gezellig team met enthousiaste en nuchtere collega’s. Je krijgt veel vrijheid, en je werkt in een omgeving waar je continu blijft leren en groeien. Daarnaast bieden wij:

TriFinance is een netwerkorganisatie gericht op pragmatische consultancy. We zijn 800 man sterk en actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We ondersteunen onze klanten en opdrachtgevers met advies en implementatie diensten.

Bedrijfsfilosofie

Werken bij TriFinance betekent, dat jouw groei centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd, dat jouw groei en ontwikkeling betere oplossingen oplevert voor onze klanten. Wij noemen dit: 'Furthering people for better performance in Do-How'.

TriFinance Nederland BV

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022