Nu solliciteren

Wil jij graag jongeren begeleiden in Amsterdam-West?

Functie Stagiair Jongerenbegeleider
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ligt jouw hart bij het helpen van jongeren tussen de 12 en 27 jaar op de gebieden werk, stage en/of scholing, ben je gedreven en wil je kennis en ervaring opdoen binnen het sociaal domein? Dan is deze stageplek echt iets voor jou!

Het dit bedrijf helpt jongeren tussen de 12 en 27 jaar uit stadsdeel West met vragen op het gebied van stage, school en werk. Het doel is om jongeren zo goed mogelijk richting participatie te begeleiden en uiteindelijk kernkwaliteiten zoals zelfvertrouwen en zelfredzaamheid te vergroten.

De stagedagen zijn van maandag tot en met donderdag.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ga je alle werkzaamheden leren die bij het helpen en individueel begeleiden van jongeren komen kijken, onder andere:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit zijn wij!

Jongeren kunnen altijd bij het JSP terecht. Vaak hebben deze jongeren bepaalde problemen of hebben vragen en weten niet goed hoe ze deze kunnen oplossen. Door het aangaan van een vertrouwensband, gaan wij samen met de jongeren aan de slag om hun persoonlijke doelen te bereiken. In de begeleiding zijn wij veel bezig met het empoweren van jongeren. Het laagdrempelige en informele karakter van het JSP zorgt voor een open en ongedwongen sfeer, waardoor jongeren zich welkom en serieus genomen voelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022