Nu solliciteren

Op zoek naar een commerciële stageplek met maatschappelijke betekenis?

Functie Meewerkstage Marketing (voor 2e of 3e jaars HBO student)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een stageplek met betekenis? dit bedrijf zet zich in voor een beter klimaat in de zorg en biedt jou als tweede- of derdejaars HBO student (richting marketing, commerciële economie of bedrijfskunde) de kans om ervaring op te doen met alle facetten die het B2B marketing vak te bieden heeft. En dat alles binnen een geweldig gezellig en bevlogen team! Solliciteer dus snel of stuur me een DM als je meer informatie wilt.

Werkzaamheden

Als stagiair werk je volop mee in het Marketing- en Communicatieteam. Passend bij jouw wensen en kwaliteiten zullen we een mooi pakket van werkzaamheden opstellen zodat jij het maximale uit je stage haalt. Je kunt hierbij denken aan de volgende activiteiten:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s. 50% van je stage thuis en 50% op ons gloednieuwe kantoor in Utrecht. Je kunt rekenen op een passende stagevergoeding. Wij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.

Samen meer mogelijk maken, dat is waar HartingBank voor staat.

HartingBank

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022