Uitdagende HBO e-learning ontwikkelaar meewerkstage in Veenendaal

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 22 weken 24 - 32 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 per maand
Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die binnen een project voor een schildersopleiding voor de duur van 3 tot 5 maanden E-learning kan ontwikkelen. Het interactieve lesmateriaal bestaat uit inhoud (in de vorm van teksten en beeldmateriaal) en oefenmateriaal (in de vorm van vragen, toetsen en opdrachten).

Werkzaamheden

Je gaat interactief lesmateriaal ontwikkelen. De inhoud wordt ontwikkeld door vakdocenten en professionals uit het schildersvak. Zij werken de inhoud uit in de vorm van zogenaamde scripts. Deze scripts bevatten de teksten en aanwijzingen over digitale oefeningen en opdrachten die in de modules geplaatst moeten worden. Zij zullen tevens een deel van het beeldmateriaal aanleveren.

Je beoordeelt de teksten op hun leesbaarheid, begrijpelijkheid en toegankelijkheid als online lesmateriaal. Waar nodig breng je zelf (in overleg) nog verbeteringen aan. Daarna ga je bouwen: je maakt er echt online lesmateriaal van, inclusief afbeeldingen, video’s en opdrachten. Hiervoor hoef je geen programmeur te zijn, je maakt gebruik maken van een zgn authoringtool: Articulate 360. Dit is creatief werk, waarbij je eigen inzichten kunt gebruiken in wat wel en niet werkt.

De laatste stap is dat je het materiaal beschikbaar maak via het een leermanagementsysteem, een portal waarmee studenten toegang krijgen tot cursussen en lesmateriaal en waar ook online lessen plaats kunnen vinden. Ook hier is creativiteit nodig: waar plaats je het materiaal en hoe maak je het zo toegankelijk en aantrekkelijk mogelijk voor de student schilder?

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand met een HBO-achtergrond (richting opleidingskunde L\&D in organisaties) die gevoel heeft voor online lesmateriaal. Je moet goed zijn met teksten, beelden kunnen selecteren op hun kracht en effectiviteit, kleine bewerkingen uit kunnen voeren en een praktische doelgroep (schilders) aan kunnen spreken.

Je wordt begeleid door een ervaren e-learning professional. Deze zal je inwerken en begeleiden in het gebruik van Articulate, Moodle en het ontwikkelen van e-learning. Hij zal je helpen als je ergens vastloopt. Verder zal je regelmatig samen met hem en de docenten afstemmen over planning en inhoud.

Daarnaast moet je gemakkelijk je weg kunnen vinden in de verschillende programma’s die we gebruiken en ze slim met elkaar kunnen combineren. Affiniteit met ICT komt goed van pas.

Wat bieden wij

De stage biedt je een mooie kans om waardevolle ervaring op te doen in de steeds verder groeiende wereld van E-learning.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Drukkerijen / Uitgeverijen
  • Klein (10-49)
  • Veenendaal, Nederland