Nu solliciteren

Uitdagende performance marketing stage bij een e-commerce bureau in hartje Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Performance Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens je stage zal je actief meedraaien in het performance marketing team van dit bedrijf. We geven je gelijk vanaf de start veel verantwoordelijkheid, omdat we zien dat je daar het meest van leert. En in de praktijk leren we je dan de kneepjes van het vak. Performance marketeers staan aan het roer en hebben direct klantcontact. Ze zijn veelal breed georiënteerd en bedienen alle marketingkanalen, en tegelijk is er ook de mogelijkheid je te specialiseren in een specifiek kanaal. We kijken graag waar jij je voor wil inzetten en waar je ambities liggen, kijkend naar je talenten en wat je energie geeft.

En na het werk stappen we graag in de sloep voor de deur op de Herengracht, lunchen we aan lange tafels in de woonkeuken, borrelen collega's maar al te graag op het dakterras en is er natuurlijk ook een tafelvoetbaltafel.

Werkzaamheden

Dit vind je leuk om te doen

Gewenste profiel

Hier herken jij jezelf in

Zoals eerder gezegd zijn eigenschappen voor ons belangrijker dan vaardigheden. Maar als we dan toch wat kwaliteiten zouden moeten noemen, dan zijn deze het meest in de goede richting:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022