Nu solliciteren

Dit bedrijf zoekt nieuwe stagiair communicatie / public affairs in Den Haag!

Functie Meewerkstage HBO/WO
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is met meer dan 5000 mensen in 112 landen één van 's werelds grootste communicatiebureaus. Wereldwijd vertrouwen onze klanten op onze expertise in public en corporate affairs, digital, PR, mediastrategie, sustainability en crisiscommunicatie. Ons communicatiewerk is divers, net als ons klantenportfolio. Dat maakt werken voor dit bedrijf ook zo uitdagend.

Vanuit ons kantoor in Den Haag helpen we een breed scala aan opdrachtgevers de politiek, overheid, klanten, media en (interne) stakeholders te bereiken. Daarbij gebruiken we de meest effectieve en invloedrijke kanalen om ideeën, visies en feiten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen en de dialoog te voeren. De inzet van social en digital kanalen zijn onderdeel van die mix. Wij werken voor overheden, non-profit organisaties, B2B en B2C bedrijven in diverse sectoren.

Ook onze laatste stagiar is bij ons in dienst gekomen; we hebben dus weer een leuke stageplek beschikbaar! Wij zoeken een leuke en slimme stagiair die veel bij ons wil leren.

Werkzaamheden

Een leerzame, drukke en uitdagende stage! Je organiseert evenementen, schrijft persberichten, maakt social media content, helpt bij media- en crisistrainingen, doet verslag van een debat in de Tweede Kamer, en nog veel meer.

Gewenste profiel

HBO/WO, bijvoorbeeld op het gebied van Communicatie, Public Affairs, International Relations, Politicologie. Je beheerst het NL en ENG goed.

Wat bieden wij

Wij zullen je goed begeleiden en laten kennismaken met alle aspecten van het vak. Je werkt in een internationale omgeving en in een leuk en enthousiast team.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij BCW? Stuur dan nu je motivatiebrief en CV in!

BCW

Wij zijn BCW, een internationaal communicatiebureau. BCW is met meer dan 5000 mensen in 112 landen één van 's werelds grootste communicatiebureaus. We bouwen aan sterke merken en reputaties voor klanten die vertrouwen op onze expertise in public en corporate affairs, digital, PR, mediastrategie, sustainability en crisiscommunicatie. Ons werk is divers, net als ons klantenportfolio.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022