Nu solliciteren

Unieke internationale marketing & communicatie stage

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Delft
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 maand
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op NL hoofdkanteer van een A-merk? Weet jij je staande te houden in een dynnamische en internationale werkomgeving? Wil je deel uit maken van een marketing team die voorop loopt in BtoB marketing? Reageer dan gelijk op deze vacature.

Werkzaamheden

Je wordt tijdens deze meewerkstage betrokken bij verschillende onderdelen binnen het team het Demand Generation team New Business in de Benelux. Dit team voert zeer veel uiteenlopende campagnes uit en zorgt voor de forse groei van dit bedrijf. We zijn daarbij zeer innovatief en maken gebruik van geavanceerde tools zoals Google Analytics 360, Google DV360 en Salesforce Marketing Cloud. Je draait mee in al onze activiteiten en krijgt waar mogelijk je eigen projecten. Denk hierbij aan content creatie, social, copywriting, organisatie van events, online marketing etc. We werken in scrum en omdat alle specialismen in ons team zijn vertegenwoordigd is er veel variatie en dynamiek.

Volgens eerdere stagiaire Danielle van Aalsburg is een stageplek bij dit bedrijf een hele mooie leerschool: “Je krijgt als stagiair alle kansen om op veel verschillende disciplines te werken. Dan weer werk je mee aan het realiseren van content, realiseer je leads via online campagnes of werk je mee aan met het organisatie van een event. En het mooie is, je mag het allemaal zelf doen terwijl je ondertussen goed wordt begeleid. Daarnaast is het leuk om te werken in een omgeving waar mensen enthousiast zijn om jou wat te leren.” 

Overigens biedt dit bedrijf verschillende stage plekken aan in verschillende marketing teams.

Gewenste profiel

Je bent energiek en wilt niets liever dan de theorie van je opleiding in de praktijk toepassen en er het liefst nog een schepje bovenop doen. Bovendien breng je mee:

Een relevante opleiding op hbo-niveau. Je bent in ieder geval derdejaars en fulltime beschikbaar;

- Je bent ondernemend, leergierig en creatief;

- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

- Je hebt affiniteit met online marketing en social media.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Intern Marketing Communication kun je, ook rekenen op:

- Veel ruimte om te ontwikkelen en om eigen ideeën in te brengen;

- Een plek waar je kunt leren van experts op gebied van online marketing;

- Een internationale werkomgeving ;

- Een stagevergoeding;

- Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt.

Dit = dit bedrijf\ We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 550.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij dit bedrijf staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022