Nu solliciteren

Sales stagiair voor dit bedrijf+

Functie Stagiair Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie AMSTERDAM
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 399
Salaris opmerking is op basis van fulltime (40 uur)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb je altijd al onderdeel willen uitmaken van een contentmarketing agency waar content en experiences met elkaar gecombineerd worden? En zou je meer willen leren over hoe er nieuwe klanten binnengehaald worden in verschillende segmenten?

Door onderdeel uit te maken van het salesteam van dit bedrijf+ kom je dit allemaal te weten.

Dit bedrijf+ is a storytelling company, we zijn verhalenmakers. We maken deel uit van dit bedrijf en zijn het contentmarketingbureau binnen de organisatie. Al meer dan 45 jaar vertelt dit bedrijf verhalen. We weten alles over hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te vertellen. 

Bij dit bedrijf+ weten we als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Verhalen maken zit in ons DNA. Of het nu gaat om klanten als organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Van events en programma’s tot video en online. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage gaan je aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten, je krijgt te maken met verschillende bedrijven in verschillende segmenten waardoor je veel te weten komt over de inzet van storytelling en over de ontwikkeling van hoogwaardige content en experiences.

Je gaat aan de slag met het bijwerken en updaten van het programma Salesforce. Je doet veel research naar potentiële klanten voor dit bedrijf+. Je gaat koud acquisitie plegen b2b. Samen bespreken wij hoe de ideeën omgezet worden in acties en hoe de doelen worden bereikt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Naast een mooie ervaring, een breder netwerk en veel meer kennis, bieden wij:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022