Nu solliciteren

Communicatie & Marketing stage in Den Haag

Functie Fondsenwervende Communicatie & Marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding $ 800
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Al 70 jaar leiden en coördineren wij over de hele wereld hulpacties om vluchtelingen te beschermen en oplossingen te zoeken voor de vluchtelingensituatie. Voor ons kantoor in Den Haag zoeken we een nieuwe collega:

Stagiair(e) Fondsenwervende Communicatie & Marketing (M/V/X, 32-40 uur)

Gewenste startdatum: september 2022 of later in overleg

Als stagiair(e) krijg je de kans om gedurende 6-8 maanden (in overleg) mee te werken aan de opbouw van de afdeling marketing, fondsenwerving & partnerships van **dit bedrijf **in Nederland. Je draagt bij aan de fondsenwerving die hard nodig is voor de ruim 100 miljoen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking.

Werkzaamheden

Wie ben jij?\ Jij bent creatief, hebt een sterk gevoel voor vormgeving en zoekt graag naar nieuwe manieren om (bewegend) beeld in te zetten voor fondsenwervende communicatie. Natuurlijk draai je ook je hand niet om voor het vertalen en/of schrijven van wervende teksten voor verschillende (online) kanalen.

Wat ga je doen?\ Meedenken, vormgeven, editen en publiceren van aantrekkelijke content in beeld en tekst, specifiek gericht op het werven van nieuwe donateurs en het versterken van onze relatie met bestaande donateurs. Jouw materialen zetten we in op de website, social media en e-mailcontact met donateurs en supporters. Ook versterk en vergroot je de naamsbekendheid en merkwaarde van Dit bedrijf in Nederland. Hiervoor werk je mee aan aansprekende content voor een groot publiek (bijv. kranten, radio en buitenreclame) waarmee we aandacht vragen voor de benarde situatie waarin zoveel vluchtelingen zich bevinden. Als stagiair(e) word je begeleid maar krijg je ook veel vrijheid om jouw creativiteit in praktijk te brengen.

Gewenste profiel

Jouw profiel\ Onze ideale stagiair(e):

Wat bieden wij

**Wat bieden wij?\ **Als stagiair(e) maak je deel uit van het team Fundraising Communication van Dit bedrijf Nederland. Sinds 2016 werven we actief fondsen in Nederland. We zijn een klein, ambitieus team dat hard groeit. Als stagiair(e) word je begeleid door onze communicatiespecialist en zal je samenwerken met onze fondsenwerver(s) en collega’s van Externe Relaties binnen Nederland, maar ook met onze internationale collega’s in o.a. Brussel en Kopenhagen. Er is een vergoeding beschikbaar voor deze stage.

Belangrijk: kandidaten moeten een bewijs van volledige vaccinatie goedgekeurd door de WHO kunnen overleggen, ongeacht het type contract en de duur, tenzij de kandidaat is gevestigd op een locatie met een bewezen gebrek aan toegang tot COVID-19-vaccins.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022