Nu solliciteren

Marketing Intern @Deliveroo

Functie Marketing Intern
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is per augustus / september 2022 weer op zoek naar een allround marketing stagiair voor het Nederlandse marketingteam op het hoofdkantoor in Amsterdam! Het team houdt zich o.a. dagelijks bezig met (nationale) digitale en offline media campagnes, het beheren en optimaliseren van de marketing CRM-activiteiten, restaurant marketingcampagnes en het beheren van onze social media. We zoeken een ondernemende, enthousiaste en leergierige stagiair(e) die beschikbaar is voor de duur van 5 tot 6 maanden!

Werkzaamheden

Je zult je bezig gaan houden met uiteenlopende werkzaamheden. Zo geef jij o.a. sturing aan de lokale social media strategie en mag je invulling geven aan de social content kalender. Dit doe je door creatieve en actuele content te bedenken die past bij onze doelgroep. Verder ondersteun je bij de marketing CRM-activiteiten en werk je samen met collega’s uit het commerciële team om de zichtbaarheid van het Dit bedrijf merk in steden en restaurants te vergroten. Uiteraard zul je het team ook helpen met andere marketingzaken en krijg je de kans om veel over het marketingvak te leren. We kunnen jouw kennis en mening goed in ons team gebruiken! 

De vrijheid die je als stagiair bij Dit bedrijf krijgt is enorm. Daarom zijn wij ook op zoek naar een proactieve en ondernemende HBO of WO stagiair die zelf aan de slag gaat en niet bang is om vragen te stellen. Voor deze functie is het belangrijk dat je commercieel gedreven bent. Ervaring met Adobe InDesign en Adobe Illustrator is een pré. Ben jij zelfstandig, ondernemend, proactief en heb je een passie voor eten? Reageer dan nu!

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die:

Wat bieden wij

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022