Nu solliciteren

Veelzijdige recruitment stage voor een HBO student in het bruisende Strijp S

Functie Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werkzaamheden

De uitdaging

Jouw werkdag is lekker divers en geen dag is hetzelfde. Met jouw vlotte babbel en energieke persoonlijkheid ga jij talenten verbinden aan mooie bedrijven in en rondom Eindhoven. Dit bedrijf focust zich op de vakgebieden HR, marketing en sales. Samen met de commercieel manager ga je mee naar de leukste bedrijven in en rondom Eindhoven om de vacature te inventariseren. Verder ga jij:

Uiteraard krijg je een hele goede en persoonlijke begeleiding door coaching en learning on the job, theorie sessies en heb je toegang tot de online learning academy van Goodhabitz. Graag willen wij bij wederzijdse interesse jouw na je stage/ studie een vast contract aanbieden, en begin je je vaste baan met een vliegende start. 

Wil jij na een paar jaar doorgroeien? Ook dat is mogelijk! Denk aan accountmanager, employer branding specialist, recruitment marketeer, corporate recruiter, of onboarding consultant. Wij blijven graag met je in gesprek over je ambities. 

De organisatie

Dit bedrijf bestaat precies 1 jaar, en het afgelopen jaar zijn we hard gegroeid en daarom willen wij jou de mogelijkheid bieden om met ons mee te groeien. Wij zijn de nummer 1 partner in de regio Brabant als het gaat om het aantrekken én het behouden van talent. Het snelle scoren en de korte successen is voor ons niet weggelegd. Kwaliteit staat voorop, onze kandidaten gaan aan de slag bij organisaties die hun medewerkers op één hebben staan en investeren in hun ontwikkeling en werkgeluk. Daar ondersteunen wij onze opdrachtgevers dan ook in. We bieden dus meer aan dan enkel nieuw talent voor een organisatie. Persoonlijkheid en vaardigheden vinden wij belangrijker dan een CV en werkervaring, dus denk je bij ons te passen? Dan komen we graag met je in contact.

Gewenste profiel

Jouw profiel

Wat bieden wij

De benefits

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022