Nu solliciteren

Vette marketingstage bij webshop agency

Functie Marketingstagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Vergoeding is een indicatie.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Per september 2022 zijn we op zoek naar een enthousiaste, creatieve en ambitieuze Marketing Stagiair(e) om ons team in Den Haag te versterken. Je komt te werken in een jong, hecht team en krijgt alle tools om door te leren en je te ontwikkelen. Thuiswerken is mogelijk en ten tijde van Corona gebruikelijk. Woon je niet in de buurt van Den Haag? Dan is werken op volledige working from home-basis bespreekbaar.

Werkzaamheden

Na het lopen van deze stage weet je hoe je een customer journey samenstelt, analyseert en verbetert, ben je in staat een socialemediaplanning te maken, bekend met het creëren, verrijken en publiceren van content, weet je wat SEO inhoudt en hoe je een website/webshop optimaliseert, en kan je omgaan met zowel Magento-webshops als Wordpress. Samen met het Marketingteam geef je verder vorm aan het werk van onze developers. Samengevat zijn dit de werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden je een leuke meewerkstage/afstudeerstage binnen een dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij dit bedrijf werk je in een collegiale, informele, no nonsense werkomgeving. Je collega's zijn jong en staan voor elkaar klaar. In het geval van een afstudeerstage denken we graag met je mee over een geschikt onderzoeksonderwerp. Dit krijg je erbij:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022