Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO communicatie stage in Amsterdam

Functie Communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 267
Salaris opmerking bruto op basis van 40 uur per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij altijd al voor één van de grootste NGO's van Nederland willen werken? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een Stagiair Communicatie voor ons Educatie programma. We vinden het heel belangrijk dat kinderen in Nederland leren over mensenrechten en bieden daarom een uitgebreid onderwijsaanbod aan, van gastlessen tot lespakketten. Het programma Educatie wil door middel van mensenrechteneducatie activisme onder kinderen en jongeren te bevorderen. We kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken! Ons lespakket BRAVE over jonge mensenrechtenverdedigers over de hele wereld moet bekendgemaakt worden, de Write for Rights op School gaat weer van start en onze social mediakanalen staan volop in bloei.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste, doortastende stagiair, op HBO- of WO-niveau met een opleiding richting communicatie/marketing/pr, die het leuk vindt om zelfstandig te werken in een klein team. Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je social media-skills zijn een must!

Wat bieden wij

We bieden jou een leuke en uitdagende meewerkstage binnen een informele en dynamische organisatie waar je direct aan de slag mag met interessante projecten. Daarnaast geven we je een goed beeld van mensenrechteneducatie en hoe verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Je krijgt zowel begeleiding van een ervaren stagebegeleider als de rest van het team (omdat je van iedereen wat kan leren). Kortom, een superleuke stage en nuttige werkervaring!

Enthousiast? Solliciteer direct en misschien zien we jou wel terug op ons kantoor in Amsterdam!

Amnesty International

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022