Nu solliciteren

Ambitieuze HBO Marketing- en communicatie stagiair gezocht in Den Haag

Functie Marketing- en communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieveling die op zoek is naar een uiteenlopende stage? Ademen jouw designs kwaliteit uit en weet je concepten feilloos te vertalen naar grafische en digitale uitingen die een ware lust voor het oog zijn? Dan ben jij de Marketing- en communicatie stagiair waar wij naar op zoek zijn!

Werkzaamheden

Als Marketing- en communicatie stagiair bij dit bedrijf, ben je verantwoordelijk voor de vertaling van concept naar design. Bij het eerste idee op papier, denk jij direct in beelden. Of het nu gaat om video’s, campagnes, animaties of social media content: jij gaat altijd voor het perfecte plaatje.

Je creativiteit zal je los kunnen laten binnen een team bestaande uit nog twee andere creatievelingen. Binnen dit team ben jij de verlengde schakel. Je weet ideeën feilloos door te vertalen naar designs waar iedereen blij van wordt. Je speelt een belangrijke rol in het uitwerken van de content in communicatieplannen voor onze opdrachtgevers, maar vindt het ook leuk om ondersteuning te bieden op de socials. Je vindt het leuk om te leren en vindt het niet erg om hier en daar in de rol van ‘allrounder’ te treden.

Hier ga je mee aan de slag:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden je een flexibele, leerzame en uiteraard leuke stageplek in het hartje van Den Haag! Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, op een wijze die bij jou past. Je zal gaan werken met een flexibel rooster waarin je ruimte krijgt te bepalen welke dagen je ons op kantoor komt versterken, en welke dagen je thuiswerkt. Handig om te mixen met school. De sfeer op kantoor is informeel en begaan. Voel je vrij om vragen te stellen, te leren en uiteraard te genieten van jouw ontwikkeling tot échte creatieve professional. Vanzelfsprekend komt er bij deze stage ook een vergoeding kijken. Deze stellen we in overleg met elkaar vast, net als de werkzame uren.

Wie zijn wij?

Dit bedrijf levert ondernemersadvies & verenigingsmanagement voor het MKB. Hierdoor realiseren en versterken wij samenwerkingen. Wij vergroten (commercieel) succes door mee te ondernemen. Dit bedrijf heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een commerciële full service organisatie voor brancheorganisaties, samenwerkingsverbanden en MKB ondernemers. We helpen zowel verenigingen, ondernemersclubs én individuele bedrijven bij communicatie, strategische, juridische en bedrijfsmatige kwesties. De manier waarop we dat doen? Praktisch, creatief en commercieel. En altijd met een gedegen expertise.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via het formulier hieronder. Naast je CV zien we ook graag wat van je werk. Denk bijvoorbeeld aan een portfolio. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met Claudia Leeuwenkuyl. Je kunt Claudia bereiken via het telefoonnummer 010 – 281 9192

De Eendracht

De Eendracht levert ondernemersadvies & verenigingsmanagement voor het MKB. Hierdoor realiseren en versterken wij samenwerkingen. Wij vergroten (commercieel) succes door mee te ondernemen. De Eendracht heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een commerciële full service organisatie voor brancheorganisaties, samenwerkingsverbanden en MKB ondernemers. We helpen zowel verenigingen, ondernemersclubs én individuele bedrijven bij communicatie, strategische, juridische en bedrijfsmatige kwesties. De manier waarop we dat doen? Praktisch, creatief en commercieel. En altijd met een gedegen expertise.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022