Nu solliciteren

Stagiair Accountancy gezocht bij dit bedrijf!

Functie Assistent Accountant
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Voorburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Share Impact is een gespecialiseerd accountantskantoor op het gebied van Audit & Assurance dat zich vooral richt op maatschappelijke organisaties, maar ook profit klanten bedient. Wat Share Impact zo bijzonder maakt is de continue aandacht voor de ontwikkeling van de mensen van ons kantoor. De partner werkt full time mee in de audit en begeleid de mensen intensief. We werken in multidisciplinaire en internationale teams en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Verder is de cultuur informeel, jong en ambitieus en gericht op kwaliteit.

Werkzaamheden

Als stagiair maak je alle onderdelen van de audit mee. Je wordt meteen in het diepe gegooid, maar gelukkig zijn we er bij om je in alle stappen te helpen. Hierdoor leer je on the job en kun je het geleerde op de HBO en WO direct in de praktijk brengen.

Gewenste profiel

HBO of WO achtergrond

Wat bieden wij

Bij Share Impact hebben we leerzame meewerk- en afstudeerstages op hbo- en wo-niveau. Wil je in deeltijd werken en studeren dan kan dat heel goed bij ons. Barst jij van de ambitie en lijkt het jou een leuke uitdaging om stage te lopen bij Share Impact solliciteer meteen!

Wij zoeken een stagiair accountancy die van aanpakken houdt

Share Impact Accountants

Wij zijn een jong accountantskantoor dat vooral een maatschappelijke missie heeft. We willen vooraan staan bij innovatieve veranderingen in het beroep. We hebben een heel mooi klantenpakket en wij zoeken jonge enthousiaste collega's om ons team te versterken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022