Nu solliciteren

Stagiair Grafisch Vormgever (thuiswerken) in Dordrecht!

Functie Stagiair Grafisch Vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf breidt haar E-commerce activiteiten uit en dus zijn wij op zoek naar een Stagiair Grafisch Vormgever. Samen met onze Project Manager zal je onze e-commerce afdeling naar een hoger niveau tillen en de business explosief laten groeien. Met onze toonaangevende e-commerce partners weet jij het maximale uit elk product te halen. Je gaat samenwerken en direct in contact staan met grote multinationals, denk hierbij aan bedrijven als …m en Amazon.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

QLS

QLS is begonnen als familiebedrijf dat met veel passie naam heeft gemaakt. Inmiddels is QLS uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de logistieke e-commerce branche. QLS heeft de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend logistiek e-commerce bedrijf die zich specialiseert in fulfilment, pakketdienst en software.

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn en inpakmachine kunnen wij nog sneller, voordeliger en efficiënter orders verwerken. Pakketten worden door de inpakmachine zorgvuldig ingepakt, zodat producten onbeschadigd bij de klant binnenkomen.

QLS is gevestigd in Dordrecht. Het bedrijf is gelegen aan het water met een prachtig uitzicht. Bij QLS werken wij met een jong en dynamisch team. Kom jij ons team versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022