Nu solliciteren

Meewerkstage HR beschikbaar bij dit bedrijf in Bussum!

Functie Stagiair HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Bussum
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 375
Salaris opmerking Een stagevergoeding van €250 tot €375 per maand afgestemd op jouw niveau en ervaring. Reiskosten worden vergoed.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Onze groeiende organisatie heeft een grote ambitie: de zorg laten werken. Wij zijn op zoek naar een HR stagiair(e) die aan onze missie wilt bijdragen. Ben jij gek op mensen en wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een HR-functie in een klein bedrijf? Dan nodigen wij je graag uit!

Organisatie

Dit bedrijf is een consultancybedrijf opgezet door en voor zorgverleners met een grote ambitie: de zorg laten werken. Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen die nauw met elkaar samenwerken:

Dit bedrijf Consultancy biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. Zij hebben de switch gemaakt van zorg aan bed naar zorgconsultancy, vanuit de overtuiging dat ze in die rol de meeste waarde toevoegen. Ze zijn al wat verder in hun carrière, hebben ervaring met projectmatig werken en kunnen opdrachtgevers de juiste inhoud brengen.

Met Young dit bedrijf bieden we flexibele ondersteuning aan met medisch-inhoudelijke kennis. We helpen zorgorganisaties met de digitale transitie. Onze mensen zijn jong, flexibel en volgen een medische studie. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn goed in staat te helpen bij de implementatie van innovaties. Ondertussen leren deze aanstaande zorgverleners over de organisatie van de zorg. Die kennis nemen ze mee, om zo nu en in de toekomst, de zorg beter te laten werken.

Werkzaamheden

Als HR stagiair zorg je voor een goed resultaat op jouw HR project(en). Jij laat hierbij competenties op niveau van een junior HR-adviseur zien. Daarnaast ondersteun je onze leider Mens & Ontwikkeling bij de doorlopende HR-werkzaamheden.\ \ Verbeterprojecten: Bij dit bedrijf zijn we continue op zoek naar verbetering. We hebben regelmatig projecten waarbij HR kennis om te hoek komt kijken. Zo zijn we bijvoorbeeld net gestart met een traject voor het verbeteren van de pensioenregeling van onze medewerkers. Ook zijn we afgelopen jaar overgegaan naar een nieuw HR systeem (Daywize). Hierbij hebben we een recruitment module afgenomen die nog ingericht en geïmplementeerd kan worden. In je projecten neem je een adviserende rol op.\ \ Medewerkers tevredenheidsonderzoek: Een vast onderdeel van je HR stage bij dit bedrijf is het helpen bij het uitvoeren van het medewerkers tevredenheidsonderzoek.

Recruitment en ontwikkeling: Als HR stagiair ben je onderdeel van twee teams: recruitment en ontwikkeling. Je neemt deel aan de wekelijkse vergaderingen en pakt acties die hieruit voortkomen met veel plezier op. Je overziet door jouw deelname aan beide teams de volledige medewerkersreis. Van recruitment tot aan uitdiensttreden, overal zal jij als HR stagiair een aandeel hebben.

Binden en boeien: Daarnaast houd je je samen met de leider mens en ontwikkeling bezig met een belangrijk onderwerp: het binden en boeien van de dit bedrijf medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de medewerkers van dit bedrijf méér dan tevreden zijn. Hierbij hoort bijvoorbeeld het organiseren van; fijne werkplek; evenementen, personeelsuitjes, borrels, etentjes, personeelsattenties, etc.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden op HR gebied een uniek kijkje in de keuken van een snel groeiend en succesvol bedrijf.

Dit is erg leerzaam en iets waarmee je je kan onderscheiden wanneer je afgestudeerd bent en deze specifieke werkervaring al in de pocket hebt.\ \ Als onderdeel van het kantoorteam van dit bedrijf wordt jou de mogelijkheid geboden om gedurende 5 maanden (eventueel te verlengen als dat beter past in het studiejaar) te werken en leren in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt. We hebben een prachtige kantoorvilla in Bussum, pal naast het station. Startdatum gaat in overleg.

Met de potentie en groeiambitie van dit bedrijf staan we met onze ‘zorgverleners met verstand van zaken’ aan de vooravond van een grote verandering in de zorg. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om hier een onderdeel van te mogen zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

Verder kom je terecht in een gezellige, jonge club mensen. Naast hard werken doen we ook veel andere leuke dingen, denk aan borrels, sporten, regelmatig onderwijs, en nog veel meer.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar anneli@kinase.nl. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan mag je bellen naar Anneli Belovics op 06-51483593.

KINASE

KINASE is een zorgadvies bureau en biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. KINASE heeft twee dochterondernemingen, namelijk de studententakken Young KINASE en Het Scribe Collectief.

Met Young KINASE helpen wij zorgorganisaties met de digitale transitie. Onze mensen zijn jong, flexibel en volgen een medische studie. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn goed in staat te helpen bij de implementatie van innovaties. Ondertussen leren deze aanstaande zorgverleners over de organisatie van zorg. Die kennis nemen ze mee, om zo nu en in de toekomst, de zorg beter te laten werken.

Het Scribe Collectief is opgezet door en voor zorgverleners. We zijn een nieuw team van zes mensen met een achtergrond in de zorg. Onze droom? Blije artsen en patiënten door het terugdringen van administratie. Er is veel gesproken over registratielast. Het is nu tijd voor een praktische oplossing die goed is voor de zorgverlener, de patiënt en de student. De Scribe, een bevlogen student die de administratie van de specialist doet. Indien een afdeling of instelling met scribes wilt werken kunnen zij er voor kiezen de zoektocht naar scribes uit besteden aan een partij die hier gespecialiseerd in is. Dan komt Het Scribe Collectief in beeld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022