Nu solliciteren

Stage opdracht EMC Compliance

Functie EMC deskundige
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie De Meern
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf levert een breed scala aan technologieën voor het verwerken van voedingsmiddelen en aanverwante toepassingen. Wij ontwerpen, vervaardigen en onderhouden kleinschalige procesapparatuur die we wereldwijd leveren aan toonaangevende multinationals. Ben jij die creatieve student die wil leren en werken binnen een professionele, ambitieuze en innoverende organisatie? Dan is deze afstudeerstage misschien wat voor jou.

Werkzaamheden

Dit keer zoeken we een aankomend expert voor EMC-compliance, het storen en het verstoren van onze machines middels elektromagnetische stralingen. Voor onszelf en onze klanten een steeds belangrijker onderwerp.

Wat ga je doen?

Je maakt een analyse van de mogelijke richtlijnen/normen die voor OMVE van toepassing zijn, eventueel met een derde partij.

Verder analyseer je:

Je werkt een verbeterplan/advies uit hoe de richtlijn/norm toegepast kan worden binnen OMVE en brengt de impact in kaart van de eventuele meerprijs/ impact op de workflow.

Gewenste profiel

HBO Mechatronica

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een leerzame werkervaring binnen een professionele, ambitieuze en innoverende organisatie in een informele werksfeer.

De stagevergoeding bedraagt: € 600,-- o.b.v. een fulltime dienstverband.

OMVE Netherlands

OMVE is markteider in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van kleinschalige procesapparatuur voor verpompbare producten voor de voedingsmiddelenindustrie en gerelateerde industrie.

Ons bedrijf is in 1993 opgericht en levert nu het breedste scala aan complete kleinschalige procesinstallaties voor vloeibare producten. We kunnen uitgebreide interne kennis leveren door middel van onze R&D-, proces-, elektrische, mechanische en software-ingenieurs, waardoor we sterke partners zijn voor uw ontwikkelingsafdeling. Dankzij onze klantgerichte aanpak kunnen we onze apparatuur gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Als onderdeel van onze klantgerichte benadering leggen we ons erop toe nauw contact met onze klanten te behouden. Tot op heden hebben we wereldwijd meer dan 1000 machines geïnstalleerd. Bovendien zorgen onze lokale agenten en kantoren ervoor dat onze klanten ter plaatse snelle en efficiënte ondersteuning krijgen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022