Nu solliciteren

HR/Recruitment Stage beschikbaar!

Functie HR/Recruitment Stage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Zwijndrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een student Bedrijfskunde, HRM of Communicatie en ben jij onze volgende stagiaire? Wij leren jou graag de kneepjes van het recruitmentvak en wij zijn benieuwd naar jouw frisse inbreng voor ons team. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Werkzaamheden

Binnen dit bedrijf staat ontwikkeling van onze collega’s centraal. Vanuit ambitie en drive willen wij onze collega’s laten groeien. Wij zijn daarom op zoek naar proactieve nieuwe stagiaires die graag impact willen maken en zelf ook met nieuwe verfrissende ideeën komen!

Als stagiaire krijg jij dus alle ruimte om te leren en te ontwikkelen. Samen met je begeleider zal je stapsgewijs jezelf verder ontwikkelen tot een echte Recruitment Professional.

Je gaat als Recruiter aan de slag binnen het team Werving & Selectie in Rotterdam. Werving & Selectie is een belangrijke service die wij naast consultancy bieden aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van financials voor vaste functies. 

Tijdens jouw stage zal je beginnen het het searchen naar verschillende profielen. Jouw doel is om financials die openstaan voor een volgende stap aan jou te binden. Je gaat een network (talent pools) opbouwen en onderhouden. Hoe sneller jij dit oppakt hoe uitdagender het gaat worden! Andere taken die bij jouw functie horen;

Bovenstaande doe je niet alleen, maar samen met een jong, hecht en ambitieus team van collega recruiters binnen dit bedrijf.

Gewenste profiel

Voor de stageplaats zijn wij op zoek naar een HBO student die:

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leuke en afwisselende stageplaats in een gezellig team met enthousiaste en nuchtere collega’s. Je krijgt veel vrijheid, en je werkt in een omgeving waar je continu blijft leren en groeien. Daarnaast bieden wij:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022