Nu solliciteren

Meewerk stage ICT beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Stagiair ICT
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Barneveld
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Vanuit Barneveld leveren we al meer dan 52 jaar hoogwaardige industriële was- en droogsystemen aan klanten uit diverse industrieën wereldwijd. Daarbij werken we nauw samen met partners in binnen- en buitenland. Elke industriële wasmachine ontwikkelen en bouwen wij volledig in eigen huis. De kracht van dit bedrijf zit hem in de capaciteit om klant specifieke industriële wasmachines te ontwerpen en te leveren. Daarnaast is er een complete lijn standaardmodellen ontwikkeld die in een brede behoefte voorziet. Zeker omdat de modellen modulair zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een droogsysteem.

Algemeen

Onze ICT-afdeling is niet groot, daarom kunnen we jouw ideeën goed gebruiken. Ons bedrijf maakt een mooie groei door, wil jij ons hierbij helpen? Ben je enthousiast en leergierig? Ons doel is dat je snel zelfstandig aan de slag kunt, je krijgt veel verantwoordelijkheid van ons. Je kunt planmatig en gestructureerd werken. Je bent proactief en laat zien dat je verantwoordelijkheidsbesef hebt. Je bent secuur en in het bezit van een helicopterview, je houdt overzicht je werk. Je bent sterk in het efficiënt organiseren, helder en gestructureerd vastleggen en je komt met creatieve oplossingen als dat nodig is. Je bent bereid aan te pakken, bent bereid om te leren en wij willen ook graag van jou leren.  Je mag meedenken over alles wat je hoort en ziet. Denk je dat er iets beter kan? Je mening wordt gewaardeerd.

Wij zijn op zoek naar een stagiair ICT die minimaal 12 weken beschikbaar is voor een

Meewerk Stage ICT (32-40 uur)

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben jij die stagiair(e) die wij zoeken? Reageer dan gelijk en stuur je motivatiebrief en cv naar hr@unikon.com t.a.v. Angelique van Zomeren.

Unikon

Vanuit Barneveld leveren we al meer dan 52 jaar hoogwaardige industriële was- en droogsystemen aan klanten uit diverse industrieën wereldwijd. Daarbij werken we nauw samen met partners in binnen- en buitenland. Elke industriële wasmachine ontwikkelen en bouwen wij volledig in eigen huis. De kracht van Unikon zit hem in de capaciteit om klant specifieke industriële wasmachines te ontwerpen en te leveren. Daarnaast is er een complete lijn standaardmodellen ontwikkeld die in een brede behoefte voorziet. Zeker omdat de modellen modulair zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een droogsysteem.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022